mcpear Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 58 minutes ago, Miszczo1212 said: Nie wiem , mi bliżej jest do Trumpa także ten ;d No muszę powiedzieć, że przeczytałem tę odpowiedź na pytanie o ślub z kolegą i przyznaję ocenzurowałem pierwszą odpowiedź, która przyszła mi na myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania j. Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 W dniu 10.11.2020 o 07:53, Amelia31 napisał: cos kolo 7-8. I jak? Operą udało się za 1szym razem w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaperr Napisano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2020 @ania j. przeglądarka nie ma tu raczej znaczenia ja próbowałem na kilku. po prostu miałaś farta w tym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 On 11/9/2020 at 7:54 PM, whysoserious3 said: a to głównie dzięki pokoleniu gen-z i gen-x Obawiam się, że to nie jest prawda. Powodem jest wersja kapitalizmu uprawiana w USA - upadek związków zawodowych, dwupartyjny system z politykami wykupionymi przez korporacje, ciągły spadek podatków dla najbogatszych, błędne przekonanie o micie deficytu, itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaperr Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 Witajcie, jak to jest. Aktualnie nie jestem po slubie ale sie oswiadczylem zanim wypelnilem wniosek. Kiedy najpozniej musialbym wziac slub by moc rowniez druga polowke zabrac ze soba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 54 minutes ago, snaperr said: Witajcie, jak to jest. Aktualnie nie jestem po slubie ale sie oswiadczylem zanim wypelnilem wniosek. Kiedy najpozniej musialbym wziac slub by moc rowniez druga polowke zabrac ze soba? Bezproblemowo: do dnia rozmowy w ambasadzie. Technicznie, mozna i brac slub po rozmowie, ale nie radzilbym kombinowac. Zasadniczo: najpierw wygraj, potem bedziemy sie martwic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaperr Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2021 9 minut temu, Xarthisius napisał: Bezproblemowo: do dnia rozmowy w ambasadzie. Technicznie, mozna i brac slub po rozmowie, ale nie radzilbym kombinowac. Zasadniczo: najpierw wygraj, potem bedziemy sie martwic ;-) Wlasnie chodzilo mi o to czy nie trzeba byc po slubie przed ogloszeniem wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matheus Napisano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2021 Nie trzeba. Ja wziąłem ślub po wygraniu i wysłaniu dokumentów, musiałem napisać do KCC o odblokowanie i dołączyłem żonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snaperr Napisano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2021 @Matheus chodzi ci o drugi etap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alcomindz. Napisano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2021 W dniu 6.04.2021 o 14:32, Matheus napisał: Nie trzeba. Ja wziąłem ślub po wygraniu i wysłaniu dokumentów, musiałem napisać do KCC o odblokowanie i dołączyłem żonę. ile czekałeś na odblokowanie DS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.