MeganMarkle Napisano 29 Września 2021 Zgłoś Napisano 29 Września 2021 Ktoś coś wie? Nie mogę w necie doszukać się a to powinno jakoś zaraz być? Będę namawiać intensywnie rodzine i znajomych z PL do aplikacji :p
katlia Napisano 30 Września 2021 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 6 hours ago, MeganMarkle said: Będę namawiać intensywnie rodzine i znajomych z PL do aplikacji :p Tak Ci sie podoba w USA - czy tak czarno widzisz Polske?
MeganMarkle Napisano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 30 Września 2021 12 hours ago, katlia said: Tak Ci sie podoba w USA - czy tak czarno widzisz Polske? Both ale też po prostu fajnie byłoby mieć tu rodzine.
Xarthisius Napisano 30 Września 2021 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 21 hours ago, MeganMarkle said: Ktoś coś wie? Nie mogę w necie doszukać się a to powinno jakoś zaraz być? Będę namawiać intensywnie rodzine i znajomych z PL do aplikacji :p October 6 to November 9 2021, noon EDT/EST.
katlia Napisano 30 Września 2021 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 3 hours ago, MeganMarkle said: Both ale też po prostu fajnie byłoby mieć tu rodzine. Fakt. Wiec trzymam kciuki zeby sie udalo
andyopole Napisano 30 Września 2021 Zgłoś Napisano 30 Września 2021 4 godziny temu, MeganMarkle napisał: Both ale też po prostu fajnie byłoby mieć tu rodzine. Mogę Cie adoptować jakby cuś...
PHU_MONO Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 Start za 40 minut Ja skoro mam bana na wjazd do Stanów to w tym roku tylko żona startuje - jak się uda to jedzie sama na pół roku i po tym czasie dzięki pomocy prawników ściągnie mnie na zasadzie łączenia rodzin - urzędnicy klepną mi waiver i "witamy w usa" No po za tym 15 tys $ za to wszystko dla nich, ale jak człowiek był głupi i się przyznawał do wszystkiego to teraz musi płacić za prawników Życzę wszystkim szczęścia aby serwer się nie zbuntował i dało radę od razu wysłać aplikację
Roelka v.2 Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 Po pol roku to moze nie da rady cie sciagnac. Sam proces I-130 trwa jakies dwa lata, do tego waiver tez nie jest gwarantowy i nie dostaje sie go w jeden dzien. :p Ale powodzenia zycze.
PHU_MONO Napisano 6 Października 2021 Zgłoś Napisano 6 Października 2021 5 godzin temu, Roelka v.2 napisał: Po pol roku to moze nie da rady cie sciagnac. Sam proces I-130 trwa jakies dwa lata, do tego waiver tez nie jest gwarantowy i nie dostaje sie go w jeden dzien. :p Ale powodzenia zycze. Kłócić się nie będę - mówię to co dowiedziałem się od prawnika i osoby której ten prawnik w taki sposób pomógł. Może teraz wszystko się pozmieniało - tamten przypadek był ok 7 lat temu więc od tego czasu mogło wszystko się wydłużyć. Tak czy inaczej wygrana przez żonę jest najprostszą drogą do mojego wyjazdu tam A jak nie wygra przez kilka lat to będziemy kombinowali jak zawsze aby osiągnąć założony cel w przyszłości
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.