mola Napisano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2022 1 minutę temu, andyopole napisał: Nie ukrywam że ścierpła mi skóra na widok wyrazu "adresy" w liczbie mnogiej. ... Renka mnie się omskła
ilon Napisano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2022 Wiem ze juz po konkursie, ale chcialam wrzucic zdjecie BB - dla spostrzegawczych, jak spojrzycie przez okno to zobaczycie jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynkow w DC
Joanna30 Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2022 14 godzin temu, ilon napisał: Wiem ze juz po konkursie, ale chcialam wrzucic zdjecie BB - dla spostrzegawczych, jak spojrzycie przez okno to zobaczycie jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynkow w DC Widoki wewnątrz i na zewnątrz zarąbiste Jaki wielki jest ten taras? Wygląda przeogromnie!
Sebol83 Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2022 @ilon widac ze masz Mister Presidenta ciagle na oku Z takim czuwaczem, musi sie miec na bacznosci
pelasia Napisano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2022 21 hours ago, ilon said: Wiem ze juz po konkursie, ale chcialam wrzucic zdjecie BB - dla spostrzegawczych, jak spojrzycie przez okno to zobaczycie jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynkow w DC Kto tam patrzy za okno, jak takie dwa modele w centrum zdjecia. Slodziaki!
ilon Napisano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2022 On 1/11/2022 at 2:08 AM, Joanna30 said: Widoki wewnątrz i na zewnątrz zarąbiste Jaki wielki jest ten taras? Wygląda przeogromnie! To u mnie na dachu budynku - niestety nie dorobilam sie jeszcze penthousa! A taras jest bardzo duzy i jest praktycznie na calej dlugosci i szerokosci budynku. Jest basen, kilka grillow, kilka fireplace, pelno kanap, chustawek, widok na praktycznie cale DC i NOVA, w srodku living room, pokoje konferencyjne, silownia itp. Standardowe drogie mieszkania dla osob ktorych nie stac na zakup domu XD On 1/11/2022 at 8:41 AM, pelasia said: Kto tam patrzy za okno, jak takie dwa modele w centrum zdjecia. Slodziaki! Haha no dokladnie!
agatenka Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 On 1/10/2022 at 11:26 AM, ilon said: Wiem ze juz po konkursie, ale chcialam wrzucic zdjecie BB - dla spostrzegawczych, jak spojrzycie przez okno to zobaczycie jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynkow w DC Ilonka wyglada znakomicie! Zapowiadam się na wizytę w wakacje
andyopole Napisano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 16 minut temu, agatenka napisał: Ilonka wyglada znakomicie! Zapowiadam się na wizytę w wakacje Liczysz na to ze choinka bedzie jeszcze stala? Moze nawet prezenta dla Ciebie jeszcze pod nia leza. ...
ilon Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2022 1 hour ago, agatenka said: Ilonka wyglada znakomicie! Zapowiadam się na wizytę w wakacje Zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.