andyopole Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Spróbuję tu przeniesc wszystkie teksty na temat Ukrainy. 1 Quote
andyopole Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 (edited) . Edited February 24, 2022 by ilon Andy, postaram sie przeniesc wszystkie poprzednie posty Quote
andyopole Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 (edited) . Edited February 24, 2022 by ilon Andy, postaram sie przeniesc wszystkie poprzednie posty Quote
andyopole Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 Zachod wciaz wierzy w mozliwosc cywilizowanej dyskusji z Moskalami. Quote
Roelka v.2 Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Ja naiwnie wierze ze rzad Rosji odwroci sie plecami do Putina. Ale zeby tak sie stalo to wiekszosc rzadu i elity musialyby pracowac razem... Podejrzewam ze to raczej nierealne. Quote
Xarthisius Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Nie da sie tego jakos "bardziej" zrobic niz copy and paste? Teraz moge np. z DDoSowac @mcpear bo widze jego ip... ;-) Quote
mcpear Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Nierealne. Jeśli istnieją jakieś anty-putinowskie "elity" w Rosji toą są one na cmentarzu albo w łagrze 2 Quote
mcpear Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 1 minute ago, Xarthisius said: Nie da sie tego jakos "bardziej" zrobic niz copy and paste? Teraz moge np. z DDoSowac @mcpear bo widze jego ip... ;-) Musisz się pośpieszyć. Nie mam fixed-IP więc mój ISP zmieni mi go w ciągu 24h Quote
andyopole Posted February 24, 2022 Author Report Posted February 24, 2022 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Nie da sie tego jakos "bardziej" zrobic niz copy and paste? Teraz moge np. z DDoSowac @mcpear bo widze jego ip... ;-) Niestety, ja jestem starej daty. Bardziej analogowy niz digital. Zrob to jesli potrafisz. Zreszta zaraz cos zalatwie. BTW, ja Twoj IP (domowy i pracowy)znam od lat i jeszcze sie do Was nie wprowadzilem. Quote
katlia Posted February 24, 2022 Report Posted February 24, 2022 Mysle, ze z zalozenia Ukraina jest stracona. Pytanie teraz - jaki kraj nastepny? I czy Putin zaryzykuje najazd na, naprzyklad, Estonie? I wtedy co zrobi Europa Zachodnia/NATO? Quote
Recommended Posts