Inver Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 czy jak dołącze do wniosku to samo się dopasuje bo probowalem to dobrze to wyglada niby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) Za duze zdjecie mozna zmniejszyc... Uzyj tej aplikacji https://tsg.phototool.state.gov/photo Zdjecie, ktore ona "odda" bedzie dobre. Update: widze ze nowa appka nie edytuje juz zdjec, poprzednia to robila. Moze jeszcze gdzies na stronach state.gov sie mozna do niej dobrac. Edytowane 17 Października 2022 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 dziękuję teraz wymiary są dobre w opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 15 minut temu, Xarthisius napisał: Za duze zdjecie mozna zmniejszyc... Uzyj tej aplikacji https://tsg.phototool.state.gov/photo Zdjecie, ktore ona "odda" bedzie dobre. Update: widze ze nowa appka nie edytuje juz zdjec, poprzednia to robila. Moze jeszcze gdzies na stronach state.gov sie mozna do niej dobrac. powinno byc dobrze bo wymiary się zgadzają i jak porównuje zdjecia obok to jest podobnie jedynie moje trochę rozjasnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 1 minute ago, Inver said: powinno byc dobrze bo wymiary się zgadzają i jak porównuje zdjecia obok to jest podobnie jedynie moje trochę rozjasnione Jak zuploadujesz zdjecie to jezeli jest cos zle pojawia sie komunikat na czym polega problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek18 Napisano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Czesc, uzylem tej aplikacji https://tsg.phototool.state.gov/photo jak daje zdjecie 600x600 to jest zle, a jak dam zdjecie rozmiar 601x601 akceptuje o co chodzi?? Moze ktos mi to wyjasnic, co robic dziekuje pozdrawiam. Co roku ten sam problem hehe,bez stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 38 minutes ago, Wojtek18 said: Czesc, uzylem tej aplikacji https://tsg.phototool.state.gov/photo jak daje zdjecie 600x600 to jest zle, a jak dam zdjecie rozmiar 601x601 akceptuje o co chodzi?? Moze ktos mi to wyjasnic, co robic dziekuje pozdrawiam. Co roku ten sam problem hehe,bez stresu To tylko fakt, ze ktos kto to programowal ma slabe pojecie o UX. Przeczytaj ta wiadomosc dokladnie: "Your photo does not need cropping: Photo dimensions are 600x600" Tzn. ze nie idzie dalej bo zdjecie ma juz odpowiedni wymiar. Ta apka dziala jednak tak jak pamietalem. Mozna zauploadowac duze zdjecie tak jak mial @Inver, apka je scropuje i mozna nowe sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Złożyłem wniosek czy powinienem otrzymać jakiegoś maila na pocztę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 34 minutes ago, Inver said: Złożyłem wniosek czy powinienem otrzymać jakiegoś maila na pocztę ? Nie. Powinnies zachowac sobie strone z confirmation number. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 17 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Ok dziękuję za odpowiedz mam zachowane ale wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi