uga-buga Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Ale za to bialo az po horyzont, mniejsza juz o to ze Polacy zazwyczaj sa bardziej leniwi od murzynow, smierdza bardziej niz latynosi i sa glupsi od chinczykow. Bialo.
Joanna3374 Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Ciekawa jestem na co było by mnie stać w Stanach,gdybym pracowała i wykonywała tą sama prace co w Polsce,taką zwyczajna przy produkcji TV ?
ilya_ Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Swiete slowa... To wcale nie jest tak, ze teraz mowie jak to w Polsce jest wspaniale... Wspaniale to jest dla ku### i zlodzieja, czyli dla managierow w korporacjach, prezesikow i podobnej zgraji nierobow... zapomnieliscie o rzoNdzie [trzymajacych sie stolkow] Ciekawa jestem na co było by mnie stać w Stanach,gdybym pracowała i wykonywała tą sama prace co w Polsce,taką zwyczajna przy produkcji TV ? poszukaj w googlach, wydaje mi sie ze sporo
kzielu Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Dzisiaj w drodze na ultrasound zony, GPS nas poprowadzil przez dosc ciekawe czesci Cinci... Zadnych bialych w zasiegu wzroku i masa ludzi "hanging out on the street" w srodku dnia... Ja tam lubie takie klimaty (z okna samochodu) ;-)
makdonald Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 hehe, w cinti tez jakas autostrada na poludnie prowadzila kiedys przez downtown i okoliczne uliczki (nie wiem czy nadal prowadzi bo to bylo ze 20 lat temu jakzesmy probowali nowa trase na floryde) i jak przejezdzaismy to sie zalozylem z zona o $5, ze przez najblizsze 15 minut nie zobaczymy zadnego bialego. wygralem.
lochraven Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Dzisiaj w drodze na ultrasound zony, GPS nas poprowadzil przez dosc ciekawe czesci Cinci... Zadnych bialych w zasiegu wzroku i masa ludzi "hanging out on the street" w srodku dnia... Ja tam lubie takie klimaty (z okna samochodu) ;-) ja to nazywam 'safari'.
makdonald Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 ja to nazywam 'safari'. hej hej ale chyba nie takie prawdziwe tylko co najwyzej "foto - safari" ?
maciek2012 Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 to downtown w cincinnati jest az tak czarne?? Cincinnati kojarzylo mi sie z dosc bialymi rejonami.... Ja bym naszych rodowitych "ziomali" i "hiphopowcow" wyslal troche by pomieszkali w takim rejonie w srodku housing project, odechcialo by im sie hiphopa Tutaj panuje klimat nie do podrobienia przez nikogo jak np widzialem ostatnio czarnego ubranego w zimowe futro, a na zewnatrz bylo kolo 26 stopni
kzielu Napisano 18 Października 2012 Zgłoś Napisano 18 Października 2012 Obczaj haslo 2001 Cincinnati riots w google'u... Bylem akurat wtedy tutaj...
Keyser Soze Napisano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 23 Października 2012 Widze ze moj watek zjechal na nowe tory ;-) Taka ciekawostke tu wrzuce, ci z was ktorzy byli w Sf i jezdzili komunikacja miejska, wiedza jak mili i uprzejmi sa kierowcy, a prace maja ciezka......................Choc niekiedy chcieliby pojechac z pasareme w tym stylu - a maja wiele ku temu powodow, wierzcie mi ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.