cee Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 Straszne rzeczy tam się dzieją. Tak ryje banie, ale daje do myślenia
jkb Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 5 godzin temu, cee napisał: Czy ktoś ogląda "black mirror"? Tak. Fajny serial!
cee Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 W sumie to tego nie można nazwać serialem, a zbiorem oddzielnych krotkometrazowych filmów z jednym wspólnym motywem: technologia a człowiek
ilon Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 Pamietam jak moj ex zalaczyl mi raz odcinek o tym jak ludzie mieli nad glowami ich ocene czy tam ranking i musieli byc wszyscy bardzo mili, zeby miec okreslony numer. Wtedy mi moj byly powiedzial, ze ja z moja uprzejmoscia mialabym w najlepszym wypadku 2
cee Napisano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2018 Pamietam jak moj ex zalaczyl mi raz odcinek o tym jak ludzie mieli nad glowami ich ocene czy tam ranking i musieli byc wszyscy bardzo mili, zeby miec okreslony numer. Wtedy mi moj byly powiedzial, ze ja z moja uprzejmoscia mialabym w najlepszym wypadku 2 Właśnie wczoraj oglądałem ten odcinek Jakoś wyszło że zacząłem oglądanie od 4go sezonu, ale nie ma znaczenia bo nie są powiązane
Alekas Napisano 16 Października 2018 Zgłoś Napisano 16 Października 2018 Zdecydowanie Prison Break :)
Jackie Napisano 3 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2018 "Maniac" na Netflixie. Ktoś wcześniej polecił "Mindhunter" również na Netflixie, nie mogę się doczekać kolejnego sezonu!
jkb Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 1 godzinę temu, Jackie napisał: Ktoś wcześniej polecił "Mindhunter" również na Netflixie, nie mogę się doczekać kolejnego sezonu! Ja! Niezly, nie? Tylko taki typ seriali to trzeba lubic
andyopole Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 Dnia 17.08.2018 o 08:36, ilon napisał: Pamietam jak moj ex zalaczyl mi raz odcinek o tym jak ludzie mieli nad glowami ich ocene czy tam ranking i musieli byc wszyscy bardzo mili, zeby miec okreslony numer. Wtedy mi moj byly powiedzial, ze ja z moja uprzejmoscia mialabym w najlepszym wypadku 2 Nie ma się co chlopu dziwować że od naszej @ilon wziął i uciekł...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.