rafal723 Napisano 10 Października 2009 Zgłoś Napisano 10 Października 2009 Ja lubię tak: CSI: Miami & N.Y. Ostry Dyżur Dr. House Londyńczycy Oglądam : CS! - bardzo rzadko, wręcz "od wielkiego dzwonu" OD - czasami D.H. - często Londyńczycy - praktycznie w miarę możliwości każdy odcinek aha jeszcze zapomniałem uwielbiam jeszcze - Brzydula na TVNie (tylko wersja polska) oglądam bardzo często (jak tylko mogę)
sly6 Napisano 6 Maja 2010 Zgłoś Napisano 6 Maja 2010 zapomnialem napisac ze : Dr House z Telekamerą 2010! Polacy go uwielbiają, czego wyraz dali w głosowaniu Telekamer. „Dr House” zdobył nagrodę w kategorii najlepszy serial zagraniczny. http://www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/dr-ho...ra-2010/1006736
pelasia Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 a ja lubie : Family Guy The Office Ita Always Sunny in Philadelphia Sons of Anarchy Curb Your Enthusiasm Trailer Park Boys (I love this show) Bones Law & Order Weeds To chyba na tyle
sly6 Napisano 15 Maja 2010 Zgłoś Napisano 15 Maja 2010 name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>&"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />Sliders Season 1 Intro - polska czołówka z AXN ja ten serial ogladalem w tv 7...
sly6 Napisano 20 Maja 2010 Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 Beavis and Butthead The Best Clips kto pamieta z Was ten serial?
Ania_A Napisano 21 Maja 2010 Zgłoś Napisano 21 Maja 2010 Moje seriale: - te które już się skończyły: Gilmore Girls, Ally McBeal, Friends - te które jeszcze trwają: Brothers & Sisters, Dexter, Desperate Housewives Nie mogę się już wręcz doczekać kolejnej serii "Dextera" i "B&S". W obu ostatnie serie się tak skończyły, że aż człowieka zżera ciekawość co będzie dalej.
Kamildzianka Napisano 26 Maja 2010 Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 Taa, Losci sie skonczyli w niedziele, Herosow wycofali... Kicha. I co ja teraz bede ogladac? House to wiecznie to samo: ktos sie posika/porzyga, wymyslala najdziwniejsze choroby i sposoby leczenia, az dochodza do pomyslu zatrzymania akcji serca, albo wyjecia mozgu, gdy nagle House doznaje olsnienia i na piec minut przed koncem serialu podaje diagnoze. Gdy jeden z lekarzy podaje diagnoze, to zawsze patrzymy ile jeszcze minut do konca: jesli nie jest na piec minut przed koncem, to ta diagnoza jest bledna. Nie zapomne jednego odcinka, gdzie na koncu okazalo sie, ze pacjentka miala gruczol piersiowy, czy komorki pod kolanem, z ktorych strzykalo mleko... Najdziwniejsza rzecz pod sloncem, haha. Polecam Friday Night Lights, teraz leci czwarty sezon. Dobry serial.
FUGAZI Napisano 27 Maja 2010 Zgłoś Napisano 27 Maja 2010 Taa, Losci sie skonczyli w niedziele, Herosow wycofali... Kicha. I co ja teraz bede ogladac? 'Fringe' se poogladaj, zrobiony przez tych samych ludzi co 'Lost'. Niekiepskie bylo 'Jericho' kilka lat temu, ale przecietnemu ogladaczowi sie nie spodobalo i wycofali po dwoch i pol sezonie, teraz jest dostepne na Netflix.
gabrielangel Napisano 28 Maja 2010 Zgłoś Napisano 28 Maja 2010 zgadzam sie w 100%. Fringe robi sie z odcinka na odcinek lepszy (ten caly sezon byl bardzo dobry). Jericho byl dobry, szkoda ze zrezygnowali z dalszego krecenia. Dla mnie najlepszym debiutanten w tym roku byl zdecydowanie Modern Family. Apropos Lost: http://www.collegehumor.com/video:1936291
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.