karina Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Czy ktos sie orientuje jak wypelnic najnowsza wersje formy g-325a?? tam rubryki sa za male i przy datach podczas drukowania pojawiaja sie takie czarne plusiki i informacje sa nieczytelne. Mecze sie nad tym juz 3 tydzien:( ok, zostaw z tymi krzyzykami i niczym sie nie martw. Ja czesto mam takie sytuacje, ze nie miesci sie nazwa, wiec wpisuje sie np. nazwe WARSZAWA => WARSZA i to oni uznaja czyli tyle ile sie zmiesci. Lepsze to niz reczne wyplenianie i pisanie takimi malymi literkami, ze sa ciezkie do odczytania. Daj znac w razie pytan.
kattie Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Pani Karino bardzo dziekuje za pomoc mam ta stara wersje, tam niby data waznosci miela 31.05.09 ale skoro ta wersja jest nadal wazna to lepiej jej uzyje. pozdrawiam
karina Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 Kattie, nie patrz na to do kiedy forma ma napisane, ze jest wazna. To nie ma znaczenia. Znaczenie ma wersja/edycja formy i sprawdzasz pozniej czy ta forma jest dalej akceptowana => przy g-325a pisze: 6/12/09. Previous editions accepted. czyli mozesz uzyc starsza wersje.
Freya Napisano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2009 Whoops, ja wydrukowałam G-325a i tam gdzie się cyfry nie zmieściły, wpisałam ręcznie. Mam nadzieję, że urzędnik się doczyta
EwaWarszawa Napisano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2009 Hey, nie wiem czy sie myle, czy nie ale jesli jestem na K-1 to nie musze wypelniac G-325A dla meza??? Dzieki Sorry za upierdliwosc
NAVIXX Napisano 3 Września 2009 Zgłoś Napisano 3 Września 2009 Witam wlasniie jestem po badaniach do K1 i mam pytanko jakie dowody musze zabrac na spotkanie z konsulem mam jakies 40 zdjec bilety okolo 60 maili, kilka listow, kartek swiatecznych , rachunki telefoniczne i okolo 160 kartek wydrukowanych mniejwiecej z gg skype itp. Co jeszcze musze wziasc?
KW Napisano 3 Września 2009 Zgłoś Napisano 3 Września 2009 Dowodow wystarczy pamietaj tylko by zabrac wszystko co jest na liscie dokumentow i pieniadze, ta sa najwazniejze rzeczy
NAVIXX Napisano 3 Września 2009 Zgłoś Napisano 3 Września 2009 dzieki KW za informacje a co do listy to mam wszystko skapletowane
NAVIXX Napisano 7 Września 2009 Zgłoś Napisano 7 Września 2009 Witam mam jeszcze jedno pytanko czy ja musze miec Ds-157 do wizy narzeczenskiej w pakiecie ktory mi przyslali nic o tym nie pisza chca samo Ds-156 w dwóch egzemplarzach , Ds-156K i Ds-230 pierwsza i druga czesc.
Freya Napisano 8 Września 2009 Zgłoś Napisano 8 Września 2009 Skoro nic o tym nie pisza, to nie musisz. Na pewno wez DS-156K bo jestes na narzeczenskiej. Przeczytaj tez bardzo dokladnie intrukcje bo w nich jest wszystko opisane. Nie potrzebujesz i DS-156 i DS-230. Oni napisali, ze albo to albo to. Ciebie dotyczy DS-156 bo jestes na narzeczenskiej. Ja na wszelki wypadek brałam oba forumlarze ale chcieli tylko DS-156 i DS-156k. Powodzenia na interview, i naprawde, nie taki diabel straszny jak go maluja Bedzie dobrze! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.