Skocz do zawartości

Wiza K1 Same Zmartwienia

puma01

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witaj Mloda88

No widzisz juz" nie taki dlabel straszny jak go maluja",teraz pojedziesz sobie na spokojnie,bez stresow,na luziku i przy okazji paszport sama odbierzesz,to super ze tak wszystko dobrze sie potoczylo,to jeszcze raz gratulacje!!!,no to kiedy wyjazd???,pozdrawiam......:)

• Odpowiedzi 460
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Hey Saka, gratuluje awansu na rezydenta forum. Dopislam sie do listy ale nie pamietam kiedy zatw. moj EAD wiec daty nie wpisalam :) Mam jeszcze jedno pytanie. Czy wiesz gdzie moge znalezc link dotyczacy interview w sprawie AOS> dzieki za pomoc :) Pozdr.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witajcie ponownie

Jak wam wczasniej wspominalam 13.01.10 mialam spotkanie z konsulem,wszystko trwalo zaledwie godzine czasu ale sie udalo,i wiza jest,no to pierwszy problem z glowy,ale mam pytanie bo od p.konsula dostalam tylko kwit na przesylke z firmy DHL tzn.paszport,a czy nie powinnam dostac jeszcze czegos?? gdzies czytalam ze musze mniec jakas koperte z konsulatu z dokumentami na okazanie celnikowi w stanach na lotnisku,nie wiem nic nie dostalam z ambasady,a moze sie myle???,prosze o jakies wskazowki pozdrawiam

Napisano

Poczta dostaniesz koperte w ktorej bedzie twoj paszport oraz druga koperta zawierajaca twoje dokumenty, ale te koperte w nienaruszonym stanie przekazujesz urzednikowi na lotnisku. Takze wszystko jest ok.

Napisano

hej greczynka, gratuluje!! ja mam spotkanie w ambasadzie o K1 25 stycznia.. mam prośbę, możesz dać znać jak dostaniesz paszport, chciałabym sprawdzić ile dni będziesz czekała od spotkania do otrzymania paszportu, bo ja mam już bilet na 2 lutego i się troszkę denerwuję. pozdrawiam

Napisano

Ja swoj dostalem 2 dni po wizycie, nawet DHL jeszcze nie zarejestrowal przesylki, a ich kurier juz pukal do moich drzwi, wiec powinno byc dobrze. Pamietaj, aby sprawdzic czy wszystko na promesie jest ok i moze sprawdz jak jest z przebukowaniem biletu, bo jakby cos poszlo zle, czego nie zycze, to oszczedzisz sobie stresu.

Powodzenia

Napisano

carolcia2 witaj no ja mialam w srode 13.01 spotkanie, dzis jest sobota,i jeszcze nic ale napewno w soboty nie pracuja to moze przyjdzie w poniedzialek,pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...