greczynka70 Napisano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2009 Witaj Mloda88 No widzisz juz" nie taki dlabel straszny jak go maluja",teraz pojedziesz sobie na spokojnie,bez stresow,na luziku i przy okazji paszport sama odbierzesz,to super ze tak wszystko dobrze sie potoczylo,to jeszcze raz gratulacje!!!,no to kiedy wyjazd???,pozdrawiam......
Mloda88 Napisano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2009 Dzieki greczynka70... planuje poleciec na poczatku lutego
EwaWarszawa Napisano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2009 Hey Saka, gratuluje awansu na rezydenta forum. Dopislam sie do listy ale nie pamietam kiedy zatw. moj EAD wiec daty nie wpisalam Mam jeszcze jedno pytanie. Czy wiesz gdzie moge znalezc link dotyczacy interview w sprawie AOS> dzieki za pomoc Pozdr.
greczynka70 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 Witajcie ponownie Jak wam wczasniej wspominalam 13.01.10 mialam spotkanie z konsulem,wszystko trwalo zaledwie godzine czasu ale sie udalo,i wiza jest,no to pierwszy problem z glowy,ale mam pytanie bo od p.konsula dostalam tylko kwit na przesylke z firmy DHL tzn.paszport,a czy nie powinnam dostac jeszcze czegos?? gdzies czytalam ze musze mniec jakas koperte z konsulatu z dokumentami na okazanie celnikowi w stanach na lotnisku,nie wiem nic nie dostalam z ambasady,a moze sie myle???,prosze o jakies wskazowki pozdrawiam
Saka Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 Poczta dostaniesz koperte w ktorej bedzie twoj paszport oraz druga koperta zawierajaca twoje dokumenty, ale te koperte w nienaruszonym stanie przekazujesz urzednikowi na lotnisku. Takze wszystko jest ok.
sly6 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 saka ma racje co do tej koperty,,jesli bedzie naruszona ,musisz skontakowac sie z Ambasada w tej sprawie
carolcia2 Napisano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2010 hej greczynka, gratuluje!! ja mam spotkanie w ambasadzie o K1 25 stycznia.. mam prośbę, możesz dać znać jak dostaniesz paszport, chciałabym sprawdzić ile dni będziesz czekała od spotkania do otrzymania paszportu, bo ja mam już bilet na 2 lutego i się troszkę denerwuję. pozdrawiam
Saka Napisano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2010 Ja swoj dostalem 2 dni po wizycie, nawet DHL jeszcze nie zarejestrowal przesylki, a ich kurier juz pukal do moich drzwi, wiec powinno byc dobrze. Pamietaj, aby sprawdzic czy wszystko na promesie jest ok i moze sprawdz jak jest z przebukowaniem biletu, bo jakby cos poszlo zle, czego nie zycze, to oszczedzisz sobie stresu. Powodzenia
greczynka70 Napisano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2010 carolcia2 witaj no ja mialam w srode 13.01 spotkanie, dzis jest sobota,i jeszcze nic ale napewno w soboty nie pracuja to moze przyjdzie w poniedzialek,pozdrawiam
greczynka70 Napisano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2010 Witajcie wlasnie dzis dostarczyli mi koperte z paszportem z ambasady
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.