Macko28 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Witam, 7wrzesnia pani prawnik wypelnila wniosek o moje sponsorowwnie, dzis przyszla odmowa "poniewaz jestem zonaty". W tej chwili nasowa sie mysl, ze prawnik zrobila blad we wniosku, co teraz powinienem zrobic? Cytuj
kzielu Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 A jestes zonaty ? Jak nie to dowiedz sie co konkretnie pani prawnik wyslalala (kopie formularza) - byc moze to blad USCIS. Jak wpisala ze jestes zonaty, to moze na drugi raz wypelnij samemu (a konkretnie niech zrobi to petitioner). Cytuj
Macko28 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Nie, jestem kawalerem. Czyli 2 raz musze wydac 420dolcow? Kolejne pytanie czy sponsorowanie rodzinne f2a jest current w pazdzierniku?? Dzieki za odpowiedz Cytuj
sly6 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 pisales w sierpniu ze sam wypelnisz papiery bo posredniczka sie ceni i co sie stalo ze sam nie wypelniles ?a moze wypelniles a ktos Ci je sprawdzil? tutaj masz pazdziernik i jak widzisz juz sa daty i nie ma C http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_6062.html Cytuj
Macko28 Napisano 23 Września 2013 Zgłoś Napisano 23 Września 2013 Sly6, niestety nie chcialem ryzykowac, ze sie pomyle.... Moze to sie wyda glupie, ale nie rozumiem tych biuletynow. Jezeli zloze wniosek powiedzmy 10pazdziernika to jaki czas bede musial czekac w tej chwili? Czy przez te 2 miesiace urzedy nadrobily te kilka lat opuznienia? Dzieki Cytuj
kzielu Napisano 24 Września 2013 Zgłoś Napisano 24 Września 2013 Sly6, niestety nie chcialem ryzykowac, ze sie pomyle.... Moze to sie wyda glupie, ale nie rozumiem tych biuletynow. Jezeli zloze wniosek powiedzmy 10pazdziernika to jaki czas bede musial czekac w tej chwili? Czy przez te 2 miesiace urzedy nadrobily te kilka lat opuznienia? Dzieki Nie wiadomo ile będziesz musiał czekać. Biuletyn może "stać" na tej dacie albo może nastąpić retrogresja (cofną datę). Tak, musisz zapłacić $420 po raz drugi. Zwróciłbym się do prawniczki/pośredniczki żeby ona zapłaciła. Ta petycja jest dość trywialna do wypełnienia... Cytuj
sly6 Napisano 24 Września 2013 Zgłoś Napisano 24 Września 2013 a co na to Pani prawnik?bo nie piszesz. Cytuj
Macko28 Napisano 24 Września 2013 Zgłoś Napisano 24 Września 2013 Sly6, dopiero dzis sie dowiem. Od 3 tygodni jestem w polsce, jedynie wiem co ojciec sam wie Cytuj
sly6 Napisano 24 Września 2013 Zgłoś Napisano 24 Września 2013 to napisz pozniej czego sie dowiedziales. Cytuj
Macko28 Napisano 25 Września 2013 Zgłoś Napisano 25 Września 2013 Czesc, mialem sie odezwac jak cos sie dowiem, wiec pani prawnik wyslala poprawiony dokument, bez zadnych dodatkowych kosztow Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi