Joanna30 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 Możesz wpisać N/A lub podać dane hostelu.
Aguśka28 Napisano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2012 DZIEKI dzieki za stworzenie tak wspanialej strony! dam znac jak poszlo. Mysle umowic sie na maja po dlugim weekendzie. Pozdrawiam!!!!
ejenajej Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 Mam pytania odnośnie wniosku: 1) co jeśli wpisałam zamiast numeru pesel numer dowodu osobistego? 2) w pytaniu o wydanie paszportu wpisałam miasto, a nie wojewodę ;/ niestety nie przyszło mi do głowy by sprawdzić te odpowiedzi wcześniej na forum. Czy mam coś w związku z tym zrobić? Bo chyba nie da się zmienić już danych we wniosku? Będę wdzięczna za pomoc!
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 a dlaczego nie zapoznasz sie dobrze z forum?nie mowi o tym ze cos zle napisalas ale juz wiele razy to bylo opisywane,,to forum to skarbnica wiedzy i w pare min bys znalazla na swoje watpliwosci odpowiedzi to tak pisze na przyszlosc. oczywiscie ze nic juz nie zmienisz ale mozesz od nowa wyslac wniosek,wpisac odpowiednie dane i wziasc juz wlasciwe potwierdzenie na rozmowe i to tez podac na rozmowie jesli juz masz umowiona rozmowe,na infolinie nie dzwonisz juz aby zmienic numer .
fikumiku Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Jest to mój pierwszy post więc chciałem się przywitac.Mój problem jest następujacy w latach 2003/04 bylem z programem Work and Travel z wizą H2B.SSN był przypisany do danego pracodawcy ,ale jak to bywa z takimi posrednikami zdzierał za duzo i wielu z nas podziekowała mu i wyjechalismy w rózne miejsca. Ja wyladowałem w Chicago wróciłem o czasie ,ale niestety podatek nie byl rozliczony.Obiecałem zonie ze kiedys ją zabiore za ocean.Pytanie moje czy możemy miec problemy przez ten nierozliczony podatek przy staraniu sie o wize? Mamy 2 dzieci ,stała prace,mieszkanie ,dzialę budowlana itp. Wyjazd typowo turystyczny 2- 3 tyg.Prosze o pomoc.
sly6 Napisano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 czy aby napewno miales wize H2B czy moze J-1. kolejna sprawa to wszystko zalezy czy dany pracodawca poinformowal sevis ze Was nie ma,,nie ma znaczenia ze wrociles na czas. A wtedy moze byc trudno o wize turystyczna .
fikumiku Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 H2B na 100% a czy podał to nie wiem ale 80% ludzi tak zrobiło jak ja -mozna to jakoś sprawdzic czy bylo zgłoszenie ?
Dwade Napisano 29 Maja 2012 Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 Witam wszystkich, W pytaniu Purpose of Trip to the U.S. co należy zaznaczyć?jade turystycznie i jestem studentem?
sly6 Napisano 29 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2012 a jakie masz odpowiedzi?..napisz to Ci powiem co masz zaznaczyc bo juz wylecialo mi z glowy co tam jest
truski27 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 Witam nie długo będe wypełniała ten wniosek. Zastanawiam się czy ma to znaczenie że jestem że tak powiem rolniczką na Krusie czyli jestem ubezpieczona płacę Krus i liczą mi się lata pracy chociaż oficjalnie nie pracuje i jestem ze względu na Krus zarejestrowana w urzędzie pracy jako poszukująca pracy... byłam w USA już dwa razy na wakacje , miałam dwie wizy w swoim życiu lecz tylko na rok każdą, wracałam zawsze w terminie. Trochę mam mieszane odczucie że to że nie pracuje nigdzie może mi przeszkodzić w otrzymaniu wizy turystycznej czy też nie? Pewnie będę miała do Was moi drodzy jeszcze kilka pytań związanych z wnioskiem wizowym ale to w swoim czasie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.