goch Napisano 25 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2012 Ok, mam cichą nadzieję, że do końca przyszlego tygodnia wszystko już będzie jasne Dzięki za pomoc, nie- dzięki za powodzenie
DorotaN Napisano 25 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2012 Witam, Mam pytanie - mój ojciec leci do Kanady ale chce zwiedzić również NY itd...jednak będzie się to odbywało na zasadzie wjeżdżania na teren USA na jeden dzień bez żadnych noclegów. A niestety, we wniosku trzeba napisać adres, pod którym będzie się zakwaterowanym, następnie dane na temat biura podróży itp.I pytanie mogę brzmi - co w tej sytuacji zrobić? Nie da się tego punktu ominąć we wniosku (nawet zaznaczając opcję, że wjeżdża się jako turysta na 1 dzień). Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam
Joanna30 Napisano 25 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 25 Lipca 2012 Dane biura podróży? Niech wpisze adres jakiegoś hotelu w miejscowości, do której się wybiera i już.
avanti23 Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 we wniosku jest pytanie o wysokość zarobków, czy mogę "trochę" podkoloryzować ? mogą to jakoś sprawdzić?
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 tzn ile 100 zl czy 500 zl sa pewne granice tego ,pamietaj ze moze Cie ktos zapytac a ile masz netto-brutto i co wtedy?
avanti23 Napisano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 i wtedy będzie dupa kurde, bo ja "na papierze" mało mam :/ nawet na bilet nie starczy
sly6 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Sierpnia 2012 no ale po co lecisz,do kogo lecisz,,to sa wazne tez pytania a nie ze malo mam mam bo ,odkladalam na ta podroz..
avanti23 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 w weekend będę wypełniała wniosek mam cichą nadzieję że dostanę wizę będę prawdomówna jak "cholera"
ilya_ Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 we wniosku jest pytanie o wysokość zarobków, czy mogę "trochę" podkoloryzować ? mogą to jakoś sprawdzić? poczytaj temat na forum o wizach B2, glownie tematy gdzie sa przykladowe pytania roznych ludzi, pracujacych / nie pracujacych / studiujacych itp itd konsulowie raczej nie patrza od strony czy malo czy duzo...bo to dla roznych osob rozne sa duze sumy a rozne sa male, ew konsul patrzy jak dlugo pracujesz.
idaho Napisano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2012 Witam Wszystkich Mój nick:Idaho i jestem nowym użytkownikiem forum. Mam krótkie pytania odnośnie wypełnienienia wniosku wizowego: 1) national ID -to na pewno pesel? Dzwoniłem do kolegi,który dostał wizę i twierdzi,że wpisał odpowiedź :serię i numer paszportu.... 2)jest wyraźne pytanie o miasto wydające paszport :CITY- a mimo wszystko wpisujemy np.wojewoda pomorski tak? 3)pytanie o MOTHER'S NAMER GIVEN -to które jest w późniejszej części zaraz po ojcu-pytanie dotyczy nazwiska panieńskiego czy to które dostała po ojcu po wyjściu za mąż? Dziękuję za podpowiedź i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.