ilya_ Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2013 no a co mialas dostac za pytanie odnosnie GC....przeciez to zwiazku zadnego nie ma z B2....
paula502 Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2013 czesc. Mam jutro wizyte umowiona na 10 w warszawie. Chciałam sie tylko zapytać czy wystarczy potwierdzenie wniosku ds-160, czy musze wydrukować tez caly wniosek?
Lola23 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 A ja się wybieram jutro na Kraków na 9.30.. Eh.. Trzymajcie kciuki )
paula502 Napisano 4 Września 2013 Zgłoś Napisano 4 Września 2013 Ja niestety nie dostałam wizy. Była to moja pierwsza wizyta. Przed świętami mam zamiar sprobować jeszcze raz. Oby się udało Ale najpierw trzeba szkole zacząć
Lola23 Napisano 4 Września 2013 Zgłoś Napisano 4 Września 2013 A ja dziś byłam i dostałam.. Kolejka przed konsulatem i pół godziny czekania.. wizyta w samym kosulacie - wewnatrz - 10 minut.. Odciski palców - byłam pierwsza.. Wkońcu nadszedł mój numerek do konsula - przede mna tylko trzy wiec kolejki nie było.. Pytania jakie dostalam: Dokąd lece? chicago Do kogo lece? do cioci i dalej opowiadałam jak do tego zaproszenia doszło Czy byłam tam kiedyś ( w Stanach) - nie czy mieszkam sama czy z rodzicami? z rodzicami czym zajmuje sie mama? .. czym zajmuje sie tata? .. czy pracuje? tak od kiedy? od lutego tego roku czy studiuje? tak czy zaocznie? odpowiadam Na jak dlugo planuje byc? tydzien badz dwa bo tylko tyle dostane urlopu z pracy Prosze do czytnika kciuk prawej dłoni... życzę udanego lotu.. Ja: to wszystko? Konsul: tak Dziękuję miłego dnia i wyszłam.. I czekam na paszport z utesknieniem.. Lot za dwa tygodnie.. a wiec nie bylo tak zle.. sprawnie poszlo a tyle nerwów.. wizyta oczywiscie Kraków <3
ilya_ Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 wizyta oczywiscie Kraków <3 brzmi to conajmniej tak jakby ten kraków byl niewiadomo jaki swietny i przychylny ludziom w wizytach
Lola23 Napisano 8 Września 2013 Zgłoś Napisano 8 Września 2013 brzmi to conajmniej tak jakby ten kraków byl niewiadomo jaki swietny i przychylny ludziom w wizytach Akurat mi się udało i dlatego się cieszę. Diabeł nie okazał się taki straszny. Życzę wszystkim z całego serca dostania wizy ! Bo każdy na nią zasługuje, tylko czasem konsul ma swoje (mylne) mniemanie i źle ludzi ocenia...
olaolaola Napisano 20 Września 2013 Zgłoś Napisano 20 Września 2013 zaraz wychodzę z domu i jadę na spotkanie, mam na 8.30, życzcie mi szczęścia! napiszę po powrocie jak było.
olaolaola Napisano 20 Września 2013 Zgłoś Napisano 20 Września 2013 Dostałam wizę wszystko poszło super gładko,o 8.24 weszłam do konsulatu, przez bramki, o 8.45 już dzwoniłam do narzeczonego z dobrą wiadomością. Konsul pytał czym się zajmuje mama i ojczym, do kogo tam jade, gdzie się zatrzymam, dlaczego zrezygnowałam z wizy imigracyjnej k2, czym się zajmuje mój narzeczony i gdzie byłam w tym roku ostatnio, po czym życzył mi miłej podróży do USA wszystko miało miejsce w Warszawie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.