AniaBania Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ok. Przepraszam. Chcialam podzielic sie ta wiadomoscia i byc moze ktos by z tego skorzystal. Pozdrawiam
Madzia90 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Uff papiery wysłane..czyli teraz wielomiesięczne czekanie..o ile mój nr 27 tys się jeszcze zakwalifikuje! Wysłałam priorytetem, ale nie poleconym. Dziękuję wszystkim za rady, a szczególnie Cherry_87
sly6 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Ania ale raz sie podzielilas i dziekuje Ci za to
beataa Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Jestem już po badaniach, laboratorium na Waryńskiego - super sprawne, czekałam niecałe 1,5 godz. na wszystkie wyniki. U lekarza na Okopowej wszystko byłoby ok, gdyby pani doktor nie kazala tyle na siebie czekać ( ponad 2, 5 godz.), ale jak już zaczęła przyjmować to bez problemów uzyskałam wszelkie zaświadczenia.
krulik1 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Jestem już po badaniach, laboratorium na Waryńskiego - super sprawne, czekałam niecałe 1,5 godz. na wszystkie wyniki. U lekarza na Okopowej wszystko byłoby ok, gdyby pani doktor nie kazala tyle na siebie czekać ( ponad 2, 5 godz.), ale jak już zaczęła przyjmować to bez problemów uzyskałam wszelkie zaświadczenia. beatko ile dałas za te wszystkie badania bo jade jutro na nie tez do wawy i też do tej dr ewy-kopeć i czego mówisz ze musiałas az 2,5 godziny czekac na lekarza
beataa Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Krew+RTG - 88 zł, 250zł u lekarza. Oczywiście pomnóż to wszystko przez ilość osób. W poczekalni u lekarza zeszło ponad 2,5 godz., bo tyle pani doktor spóźniła sie do pracy a sama wizyta też trochę trwała. Za to jeśli czegoś nie było, to pani dr nie robiła ceregieli i szła na rękę. krulik, zajrzyj na priv
maciopa Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Za to jeśli czegoś nie było, to pani dr nie robiła ceregieli i szła na rękę. Coś wygląda, że długo Ci nasi lekarze nie będą mieli podpisanych umów z Ambasadą Amerykańską, jeśli w taki sposób podchodzą do wypełniania swoich obowiązków zawodowych. Wydaje mi się, że podpisując umowę z kimś oczekujemy pełnego profesjonalizmu, a nie "pójścia na rękę" w przypadku braków w dokumentacji...
neli365 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Papiery W koncu dzisiaj wysłałam Raz Jeszcze Dziekuje Wszystkim za Dobre Zyczenia I za Pomoc trzymajcie jeszcze kciuki , zeby sie wszystko udało :)
SuperTraveller Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 Biuletyn wizowy na grudzień - http://www.travel.st...letin_5803.html
Justi_87 Napisano 7 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2012 szybko im poszło z publikacją w tym miesiącu. ale numerów zbytnio nie podnieśli :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.