Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczynam tracic nadzieje :( na grudzien cut off 9,250 ,a na styczen niewiele wiecej bo 10,950 jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem co bedzie z Moim interview :( miejmy nadzieje ze od lutego sie rozkreci w koncu.. :wacko:

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To się za bardzo nie wysilili z podniesieniem cut off. Jeśli na luty znowu podniosą o 1700 numerów to zabraknie mi niewiele ponad 50. No ale w marcu to już raczej na pewno się dostanę :).

Ma dla Was znaczenie, że Obama znowu został wybrany?

Neli365, uszy do góry, z wiosną na pewno przyspieszą.

Napisano

czytałam przed chwilą jakieś rosyjskie forum, na którym ludzie podają swoje CN i groooooo ludzi z EU ma numery powyżej 20000.

ja ze swoim 14*** liczyłam na luty ale teraz to czarno to widzę.

Napisano

czytałam przed chwilą jakieś rosyjskie forum, na którym ludzie podają swoje CN i groooooo ludzi z EU ma numery powyżej 20000.

ja ze swoim 14*** liczyłam na luty ale teraz to czarno to widzę.

Ja tez mam 14xxx i tez mialam nadzieje na conajmniej luty, a tu klops... karza czekac i czekac. No nic, byle do wiosny ;)

Napisano

A ja mam 25798 i ja dopiero mogę płakać :) nie słyszałem aby ktoś z nas z pierwszego losowania miał nr wyższy

ale pociesza mnie to że było mizerne bo mizerne dolosowywanie i jednak kilka osób zostało wylosowanych

ale tam już były nr rzędu 29000 .A to może oznaczać że cut off będzie gdzieś właśnie 2600-2900 .

Czy można to tak interpretować ?

Szkoda że tak mało osób dobrali do dolosowania -czy to może oznaczać że dużo ludzi z pierwszego

się zgłasza a dolosowali parę osób bo mówili że będzie dolosowywanie ?

pytania,pytania,rozmyślania

pozdrawiam

Napisano

Spokojnie, bez paniki. Znajomy znajomych wybiera się na rozmowę w Ambasadzie po przesiedzeniu wizy o 3 lata (było co zwiedzać w Ameryce, bez dwóch zdań). Sądzę, że takich Bolków jest więcej, bo przecież "konsul się nie domyśli, bo skąd ma wiedzieć?". Spokojnie czekajcie na rozwinięcie sytuacji. Powodzenia!

Napisano

trend :) ja też rozpaczam mój nr 23 000 tys i strasznie się denerwuję tym że muszę tak długo czekać na wielką nie wiadomą i czy w ogóle nasze numery się załapią..? jak dla mnie to jest koszmar to czekanie...czekanie....pf

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...