Justi_87 Napisano 15 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 bo pewnie takich gagatków, co późno wysyłali papiery jest więcej i pewnie też dlatego tak wolno im idzie z "cut offami". w koncu muszą was wciskać na kolejne miesiące. ajajajaj ;)
maciopa Napisano 15 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 Kupowałam bilet dla męża na drugą połowę lutego. Z przesiadką we Frankfurcie wyszło dokładnie 1910 zł. Dajcie mi takie ceny w Locie To może w tym temacie taki off topic przydatny osobom które od 15.11 do końca lutego chcą się wybrac do USA i Kanady Lot'em - dzis na Grouponie są do kupienia kupony 20% zniżki na bilety lotnicze Lotu w cenie 5 zł za sztukę.( ofc inne połączenia też są dostępne ale z uwagi na temat - piszę o USA ;-))
Azja666 Napisano 15 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 Popatrzcie na loty linią Lufthansa, za 1870 zł do Chicago z przesiadką w Niemczech, z większości miast Polski http://www.lufthansa...00340&p=LH&s=PL Za przelot dreamliner'em zapłacicie minimum 2500 zł no chyba ze jakaś promocja bedzie Ja lece w kwietniu LOTem za 1943 zl
sly6 Napisano 15 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 mam prosbe aby pisac w innym dziale,temacie o biletach kto leci i gdzie
Sun Napisano 15 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2012 brodapl skoro wyłałeś papiery w sierpniu i masz rozmowę dopiero w lutym to kiedy będą zapraszać osoby które wysłały w październiku? w maju?
sly6 Napisano 16 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Listopada 2012 maja czas do konca wrzesnia 2013 na takie rozmowy
brodapl Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2012 brodapl skoro wyłałeś papiery w sierpniu i masz rozmowę dopiero w lutym to kiedy będą zapraszać osoby które wysłały w październiku? w maju? Nie wiem,wczoraj zadzwoniłem, mają moje papiery w systemie,przetwarzaja czyli pewnie jeszczcze nawet nie zaczeli...Mam zadzwonić w połowie grudnia to powinni już cos wiedziec, gdy się zapytałem o termin wizyty w ambasadzie to powiedziała luty. Z czego wynika taka data nie wiem, może jej się wyświetliło,ale skoro przetwarzaja to moze tak strzelila zebym sie rozlaczyl...
Sun Napisano 16 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2012 Hahahaha to coś jak nasze dobre polskie "nie wiem ale się dowiaduj" Myślę, że zdążą wszystkich zaprosić skoro mają czas do końca września. Nie ma co tracić nadziei.
beataa Napisano 17 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 witam, rozmowę mam już niedługo a może sie okazać,że mój mąż nie bedzie do niej podchodził (z róznych wzglęgów). Jestem głównym aplikantem, obawiam się czy konsul da mi wiarę, że jestem w stanie utrzymać się tam z 2 dzieci? Jak myślicie?
maciopa Napisano 17 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2012 @beataa - głowa do góry. Zaraz nam napiszesz, że paszporty (Twoje i Twoich dzieci) przyjdą pocztą za dwa-trzy dni. Myśl pozytywnie. Jesteś pewna, że dasz rade? To miej to przekonanie ze sobą podczas rozmowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.