simk Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Pytanie co do adresów: Piszecie dokładny adres rdziców? Mi się zmieściło tylko państwo i miasto. Zastanawiam się czy tak zostawić? Co radzicie?
Andriuu Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 mam do was pytanie jesli mam zone i dziecko i zona nie decyduje sie wyjechac - czyli jade sam to wypelniam formularze tylko na siebie i w polu kto ze mna bedzie jechal i kto pozniej rozumie ze nic nie wpisuje ?? prosze o odpowiedz
simk Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Hej Jeszcze jedno pytanie w formularzu dsp-122 jest taka nota "Using the enclosed self-adhesive return address label, immediately..." nie bardzo rozumiem o co im chodzi i nie chodzi mi o przetłumaczenie tego... Mam dołączyć swój adres zwrotny na etykiecie czy to jest jakis stary zapis jak przysyłali formularze pocztą?
maciopa Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 Hej Jeszcze jedno pytanie w formularzu dsp-122 jest taka nota "Using the enclosed self-adhesive return address label, immediately..." nie bardzo rozumiem o co im chodzi i nie chodzi mi o przetłumaczenie tego... Mam dołączyć swój adres zwrotny na etykiecie czy to jest jakis stary zapis jak przysyłali formularze pocztą? Zmienili zasady nie zmieniając formularzy. Samoprzylepna naklejka z adresem Centrum W Kentacky była dołączana do przesyłek, które przychodziły pocztą w latach ubiegłych. mam do was pytanie jesli mam zone i dziecko i zona nie decyduje sie wyjechac - czyli jade sam to wypelniam formularze tylko na siebie i w polu kto ze mna bedzie jechal i kto pozniej rozumie ze nic nie wpisuje ?? prosze o odpowiedz Tak. Z tym, że radzę, aby się Twoja żona dobrze zastanowiła, ponieważ teraz (w przypadku pozytywnej weryfikacji i zakończeniu całego procesu) dostanie wizę imigracyjną "od ręki". Jak już wyślesz że jedziesz sam - a jej się po jakimś czasie "odwidzi" to pozostanie Wam ewentualnie sponsorowanie jej przez Ciebie - a na to się czeka....
sly6 Napisano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 i koszta sa wieksze niz przy takie wizie przy pozniejszym sponsorowaniu.
Irvinna Napisano 10 Maja 2012 Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 mam do was pytanie jesli mam zone i dziecko i zona nie decyduje sie wyjechac - czyli jade sam to wypelniam formularze tylko na siebie i w polu kto ze mna bedzie jechal i kto pozniej rozumie ze nic nie wpisuje ?? prosze o odpowiedz Proponuję zastosować się do zaleceń wyrażonych przez maciopa i sly6 w zakresie uzyskania przez Twoją małżonkę i dziecko wizy imigracyjnej.
emigum Napisano 10 Maja 2012 Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 Proponuję zastosować się do zaleceń wyrażonych przez maciopa i sly6 w zakresie uzyskania przez Twoją małżonkę i dziecko wizy imigracyjnej. Ewentualnie pogodzić się z myślą, że dziecko będzie wychowywać się w niepełnej rodzinie, lub z obcym chłopem w roli ojca.
Andriuu Napisano 10 Maja 2012 Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 no własnie wiadomo co do chłopa po jakim czasie mozna mozna wrocic do polski ?? tzn tak zebym mogł sobie podrozowac miedzy usa i polska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.