maciopa Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Pewnie ktoś przeczytał poniższe info "DV 2012 We are sorry to pass the news that the DV-2012 selection results that were checked between 01/05/2011 till 07/05/20011 are cancelled. " i wusnuł złe wnioski z uwagi na rok w tytule.
sly6 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 maciopa tak moze byc po kilku godzinach i juz mamy w 1 temacie pytanie o ta sprawe..czy cos nie gra itd
ania j. Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale na stronie jest info żeby zachować nr do września 2013 a dalej to o czym już była mowa - ze mogą wybrać więcej 1 października tego roku... Czyli wygląda tak jakby po prostu nie ujawniali wszytskich wylosowanych tylko w miarę zwalniania się miejsc... Pożyjemy zobaczymy
sly6 Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 bo na tyle wyslanych zgloszen tak malo wpadlo na forum ,tak moze byc jak piszesz aniu ale to sa nasze przemyslenia
Sun Napisano 7 Maja 2012 Zgłoś Napisano 7 Maja 2012 Martin 23 JEST TAM NAPISANE!!!!! A nie "pisze"!!! Jak ty spełniłeś kryteria wykszatłcenia?
emigum Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Martin 23 JEST TAM NAPISANE!!!!! A nie "pisze"!!! Jak ty spełniłeś kryteria wykszatłcenia? A musiał? Może ma dwuletnie doświadczenie zawodowe na "stanowisku" i w tej pracy zajmuje się np. badaniem wpływu błędów językowych na upadek moralności w społeczeństwie Rzeczpospolitej.
Sun Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 A to co innego. Chętnie poznam wyniki takich badań Co do listopadowego losowania?dolosowywania? czy jak tam zwał to ja nadal mam nadzieję, nigdy jej nie tracę Może już nie tak dużą jak 1 maja ale jednak. W teorie spisowe jakoś nie wierzę nie mniej jednak pewna jasność dalszych procedur byłaby wskazana.
Rademedes Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Wyniki dodatkowego losowania maja byc dostepne od 1 pazdziernika 18 czasu Polskiego. Znowu bedzie ruch na forum i strona loterii padnie haha
sly6 Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 sun nie zwal jak zwal bo ktos zle to odczyta i beda jaja na forum znow beda posty,tematy jak kto wrescie jest czy to listopad ma byc czy tez pazdziernik .. troche na tym forum jestem i lepiej pisac wyraznie i dokladnie niz to potem prostowac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.