Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewnie ktoś przeczytał poniższe info

"DV 2012

We are sorry to pass the news that the DV-2012 selection results that were checked between 01/05/2011 till 07/05/20011 are cancelled. "

i wusnuł złe wnioski z uwagi na rok w tytule.

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę ale na stronie jest info żeby zachować nr do września 2013 a dalej to o czym już była mowa - ze mogą wybrać więcej 1 października tego roku... Czyli wygląda tak jakby po prostu nie ujawniali wszytskich wylosowanych tylko w miarę zwalniania się miejsc... Pożyjemy zobaczymy :)

Napisano

Martin 23

JEST TAM NAPISANE!!!!! A nie "pisze"!!! Jak ty spełniłeś kryteria wykszatłcenia?

A musiał? Może ma dwuletnie doświadczenie zawodowe na "stanowisku" i w tej pracy zajmuje się np. badaniem wpływu błędów językowych na upadek moralności w społeczeństwie Rzeczpospolitej.

Napisano

A to co innego. Chętnie poznam wyniki takich badań :)

Co do listopadowego losowania?dolosowywania? czy jak tam zwał to ja nadal mam nadzieję, nigdy jej nie tracę :) Może już nie tak dużą jak 1 maja ale jednak. W teorie spisowe jakoś nie wierzę nie mniej jednak pewna jasność dalszych procedur byłaby wskazana.

Napisano

sun nie zwal jak zwal bo ktos zle to odczyta i beda jaja na forum

znow beda posty,tematy jak kto wrescie jest :) czy to listopad ma byc czy tez pazdziernik ..

troche na tym forum jestem i lepiej pisac wyraznie i dokladnie niz to potem prostowac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...