maciopa Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Zrobili sobie jak spali - jedno wieczorem a drugie rano, żeby wzajemnie nie wiedzieli, że wysyłają.................................
Sun Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Hahaha umarłam. Jak tak dalej pójdzie to loteria wizowa będzie jedną z przyczyn rozwodów w Polsce A tak na serio to lepiej jednak powiedzieć drugiej połówce, że się wygrało i zabrać ze sobą do Juesej We dwoje zawsze raźniej
mikun Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 w tamtym roku o ile pamiętam zgłoszenia złożyło 86 tys polaków a w tym roku obstawiam że bedzie 130tys albo wiecej
zyggy Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Mój błąd. A co do ilości zgłoszeń nie sądze aby było dużo więcej. Rok temu w każdej gazecie, telewizji trąbili o loterii a w tym jakaś tv mówiła o tym (tvn nie wspomniał o tym a rok temu był 5 minutowy reportaż, gazeta fakt, największy dziennik w Polsce też nie wspomniał o loterii - no chyba że nie widziałem).
lochraven Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 Może to i lepiej, bo jakby się tutaj jeszcze czytelnicy 'Faktu' zlecieli, to dopiero by było wesoło.
rynr Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Może jestem ślepy i dodatkowo może wyszukiwarka acrobat readera jest wadliwa, ale w instrukcji nie doszukałem się informacji, że zdjęcie musi być młodsze niż 6 miesięcy. Skąd macie takie informacje? Może macie jakiś link?
maciopa Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Kto pyta nie błądzi https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx
SuperTraveller Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Ja liczbę zgłoszeń z PL obstawiam na 100-120 tys. Na świat przypuszczam, że liczba ta przekroczy 8 milionów, jednak przyjdzie nam trochę poczekać na dane na ten temat. P.S. Kiedyś, jak wypisałem argumenty za większą liczbą zgłoszeń do DV-2014 z Polski, zapomniałem dodać, że przecież spośród tych 85 tys. które brały udział w poprzedniej edycji wielu ponownie spróbuje szczęścia.
Gość Violonczela Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Witam.. Jutro będę wypełniać formularz..jeszcze muszę zrobić zdjęcie córce.. Ale nie ukrywam, że martwię się czy zdążę wypełnić go przez godzinę, bo z tego co wyczytałam, to w tym czasie musiałabym się zmieścić. Najbardziej obawiam się zdjęcia. Fotograf mnie uspakajała, że wymiary na losowanie są takie same jak do wiz.. Czy mieliście jakieś problemy?Pozdrawiam
SuperTraveller Napisano 7 Października 2012 Zgłoś Napisano 7 Października 2012 Wymagania co do zdjęcia do loterii są takie same jak do wizy amerykańskiej. Wypełnienie formularza zajmuje 5 minut, wymagane dane każdy człowiek zna na pamięć, więc jeśli nie masz licznej rodziny którą trzeba by dopisać do zgłoszenia to ta godzina w zupełności wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.