rozi Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Co do zdjecia to ja robiłam w zeszłym roku o tej porze i zmieniac nie mam zamiaru nie będę latać po fotografach co pół roku i robić jedno i to samo zdjęcie jak nic się nie zmieniło.
aureo Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Witam Mam pytanie odnośnie wykształcenia. Jaka jest różnica pomiędzy: (6) stopień lub tytuł uniwersytecki, (7) studia uzupełniające magisterskie (8) tytuł magistra. Co mam zaznaczyć w przypadku gdy mam stopień inż. uczelni X a potem studia uzupełniające magisterskie na uczelni Y. A jestem mgr inż.
mikun Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Tak abstrachując to mam wrażenie że w tym roku mniej było chyba infor w wiadomościach o dv2014 niż o dv 2013 w zaszłym roku jednak ? Może to tylko takie wrażenie ale wydaje mi się że za duzo tego nie było...
Aberek Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Witam Mam pytanie odnośnie wykształcenia. Jaka jest różnica pomiędzy: (6) stopień lub tytuł uniwersytecki, (7) studia uzupełniające magisterskie (8) tytuł magistra. Co mam zaznaczyć w przypadku gdy mam stopień inż. uczelni X a potem studia uzupełniające magisterskie na uczelni Y. A jestem mgr inż. Ja w takiej samej sytuacji zaznaczyłem w pkt.6 Advanced Degree.
Red77 Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Witam Mam pytanie odnośnie wykształcenia. Jaka jest różnica pomiędzy: (6) stopień lub tytuł uniwersytecki, (7) studia uzupełniające magisterskie (8) tytuł magistra. Co mam zaznaczyć w przypadku gdy mam stopień inż. uczelni X a potem studia uzupełniające magisterskie na uczelni Y. A jestem mgr inż. Ty to powinienes wiedziez...ale coz inzynier nie mozna za duzo wymagac 6-licencjat, inzynier 7-masz pelne wyzsze wyksztalcenie bez tytulu magistra 8-masz tytul magistra Sobe wpisujesz ze masz magistra, najwyzszy posiadany stopien.
aureo Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Mam pytanie odnośnie wykształcenia. Jaka jest różnica pomiędzy: (6) stopień lub tytuł uniwersytecki, (7) studia uzupełniające magisterskie (8) tytuł magistra. Co mam zaznaczyć w przypadku gdy mam stopień inż. uczelni X a potem studia uzupełniające magisterskie na uczelni Y. A jestem mgr inż. co prawda to prawda Ale jedno pytanie i dwie różne odpowiedzi jedni zaznaczą 6 inni 8 A tłumaczenie polskie nijak ma sie do tego brzmienia po angielsku: 6) University degree, (7) Some graduate level courses, (8) Masters degree a (6) stopień lub tytuł uniwersytecki, (7) studia uzupełniające magisterskie (8) tytuł magistra Zwłaszcza 7 odpowiedz jest nieadekwatna. Stąd można mieć wątpliwości/ Ale zaznaczę 8.
maykell Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Ponoć to się liczy w latach, 5 lat polskiego studiowania i uzyskanie magistra nie odpowiada angielskiemu master of. A tym bardziej 3 letni licencjat to nie jest bachelor of. Ale wszystko zależy potem i tak od pracodawcy.
Joanna30 Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Jeśli chodzi o zgłoszenie do loterii, to Red77 dokładnie wytłumaczył, jak przekładają się stopnie naszego wykształcenia na to, co jest do wyboru w aplikacji.
Telesfor Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Ja wlasnie probowalem wyslac zgloszenie uzywajac Chrome i w momencie wyslania otrzymalem komunikat "Submission in Progress" az po godzinie "Session Expired" i "Try Again". Mam nadzieje, ze bylo to tylko tyle i bede mogl wyslac zgloszenie ponownie. Moze to tez byc wniosek, ze weekend to nie jest najlepszy moment na wysylanie zgloszen, bo jakis serwer moze lezec i nikt tego nie naprawi i chyba najlepiej robic to w godzinach pracy w Kentucky.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.