solleone Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Napisano 19 Września 2017 Wlasnie dostalam informacje, ze moj interview zostal wyznaczony na pazdziernik, a nie dostalam jeszcze zadnej informacji na temat pozwolenia na prace, czy to normalne? Myslalam, ze pozwolenie dostaje sie przed interview.
sly6 Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Napisano 19 Września 2017 normalne.. Bywa tak ze masz gc w ręku i dostajesz pozwolenie na pracę.
solleone Napisano 19 Września 2017 Zgłoś Napisano 19 Września 2017 Ok, dziekuje! Biometrics mialam 06.09.17, wiec calkiem szybko sie to odbylo. Z drugiej strony na biometrics czekalam od poczatku czerwca, wiec sama nie wiem
solleone Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 Mam pytanie, czy musze zlozyc podanie o reentry permit jezeli chce podrozwac do Europy po otrzymaniu zielonej karty, czy moge uzywac Advance Parole?
kzielu Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 1 minutę temu, solleone napisał: Mam pytanie, czy musze zlozyc podanie o reentry permit jezeli chce podrozwac do Europy po otrzymaniu zielonej karty, czy moge uzywac Advance Parole? Po otrzymaniu zielonej karty nie potrzebujesz niczego - jezeli tylko podrozujesz. Advanced parole nie ma zadnego sensu, re-entry permit jest na dluzsze pobyty poza US.
Gość Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 Zależy na jak długo. AP traci ważność gdy otrzymasz zielona kartę, z tego co wiem. Edit. Kzielu mnie znowu wyprzedził.
solleone Napisano 21 Września 2017 Zgłoś Napisano 21 Września 2017 To rzeczywiscie bez sensu z tym Advance Parole. A podroz bylaby krotka, max 2 tygodnie. Dziekuje za odpowiedz!
margherita_s Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 Pozdrawiam z goracego Ohio! 30 stopni pod koniec wrzesnia jest piekne Wlecialam wczoraj i przezylam najkrotsza i najmilsza rozmowe z urzednikiem na lotnisku. Zapytal mnie tylko o date slubu, przejrzal papiery z zoltej koperty i to wszystko. Pojutrze idziemy do sadu wziac slub, a za 2 tygodnie wesele. Bardzo sie ciesze
kzielu Napisano 26 Września 2017 Zgłoś Napisano 26 Września 2017 Godzinę temu, margherita_s napisał: Pozdrawiam z goracego Ohio! 30 stopni pod koniec wrzesnia jest piekne Wlecialam wczoraj i przezylam najkrotsza i najmilsza rozmowe z urzednikiem na lotnisku. Zapytal mnie tylko o date slubu, przejrzal papiery z zoltej koperty i to wszystko. Pojutrze idziemy do sadu wziac slub, a za 2 tygodnie wesele. Bardzo sie ciesze A gdzie w OH ? Faktycznie, pogoda tutaj centralnie z dupy jak na ta pore roku...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.