Skocz do zawartości

Warszawa-Amsterdam-Seattle 23 Czerwca

Gość Violonczela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kizelu

czyli jak sie odprawię w Wa-wie to juz nie ogladam swojego bagażu , az w Waszyngtonie? (jak sie nie zgibił) ? Od W-wy do Wasz przez AMS lece KLMem

• Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Kizelu

czyli jak sie odprawię w Wa-wie to juz nie ogladam swojego bagażu , az w Waszyngtonie? (jak sie nie zgibił) ? Od W-wy do Wasz przez AMS lece KLMem

Dokladnie - odbierasz dopiero na IAD po przejsciu immigrations i pozniej jest re-check (OIDP bo na IAD bylem ostatni raz z 4 lata temu) - jedna tasma jest jak lecisz dalej, druga jak chcesz odebrac bagaz na baggage claim. Wiec wrzucasz na ta druga i odbierasz pozniej w baggage claim area.

Napisano

ale z tym Nalesnickiem to przesadzilas :D (chodzi mi o Twoja poprawke duzej litery)

a jak tam nasza Violonczela: juz troche robi sie goraco przed lotem

jeszcze masz troche czasu ale pamietaj o dokladnej relacji z podrozy

ja juz w LA chociaz jak dotad to chyba pogode mialem w sumie lepsza w Seattle

dzisiaj troszke przygrzalo ale tak to nie czuc ze to California

aaa, wrzuce jeszcze pytanie i tutaj: wie ktos z jakiego miejsca najlepiej zrobic ladne fotki downtown LA?

Napisano

Z pewnościa opisze , ajk ta cała moja przygoda się zakończy szczesliwie. Ja PANICZNIE boję sie latać. Ostatnio dostałam histerii i ryczałam połowę drogi do Madrytu :-(. Ludzie mysleli ,ze tak tęsknię ........

Czy ktos mi powie , ile sie czeka na maiila z biletem od KLMu. Zapłaciłam we czwartek, mam kod rezerwacji, ale na maila miało przyjść i nie przyszło nic :-(

AgiPa

Napisano

Kod rezerwacji wystarczy.

Teraz już chyba nie ma biletów.

Choć teoretycznie może Ci przyjść na maila potwierdzenie rezerwacji... Ale jeśli nie przyjdzie, to i tak je masz.

Napisano

Z pewnościa opisze , ajk ta cała moja przygoda się zakończy szczesliwie. Ja PANICZNIE boję sie latać. Ostatnio dostałam histerii i ryczałam połowę drogi do Madrytu :-(. Ludzie mysleli ,ze tak tęsknię ........

Czy ktos mi powie , ile sie czeka na maiila z biletem od KLMu. Zapłaciłam we czwartek, mam kod rezerwacji, ale na maila miało przyjść i nie przyszło nic :-(

AgiPa

Sprawdź na stronie KLMu po kodzie rezerwacji i nazwisku czy jest numer biletu - wtedy wiadomo że został wystawiony. Maila powinnaś dostac pare godzin po transakcji...

Napisano

zabawny ten wątek... nie wiem ile Violonczela ma lat ale zachowuje się jakby miała koło piętnastu i nigdy lotniska na oczy nie widziała. A najzabawniejsze to będą te miny tych "przerażonych ale obsesyjnie owładniętych mitem o Ameryce" jak już tutaj wylądują i trochę się rozejrzą.... LOL Coś czuję, że paru osobom stereotypy o Ameryce pękną jak bańki mydlane...

Napisano

zabawny ten wątek... nie wiem ile Violonczela ma lat ale zachowuje się jakby miała koło piętnastu i nigdy lotniska na oczy nie widziała. A najzabawniejsze to będą te miny tych "przerażonych ale obsesyjnie owładniętych mitem o Ameryce" jak już tutaj wylądują i trochę się rozejrzą.... LOL Coś czuję, że paru osobom stereotypy o Ameryce pękną jak bańki mydlane...

a po co ten Twoj post?

cos chciales wniesc do tego watku czy tylko pocfffaniakowac i potrollowac?

pytasz Violonczele ile ma lat, a Ty ile masz?

bo swoim postem pokazujesz ze nawet jesli sporo to nie wygladasz na tyle

w tym watku zaczelismy jako zieloni sobie wzajemnie objasniac wszystko bo nie kazdy jest takim orlem jak Ty

i jezeli ten watek jest dla Ciebie infantylny to nie czytaj i nie udzielaj sie

ja z kolei mysle, ze kilku osobom on jednak pomogl wiec ma sens

pozdrawiam cieplutko i mniej zolci zycze

Napisano

AgiPa

Większość linii mówi, że w ciągu 24 godzin. Wczoraj kupowałem bilet około 5 po południu, bilet przyszedł dziś rano (czasu wschodniego wybrzeża). Kod potwierdzenia powinien działać od razu na stronach wszystkich linii na bilecie/rozkładzie.

Ludzie piszą, że nia ma biletów, ale w sumie są bo powinien przyjść etix i jakieś informacje taryfowe. W tych potwierdzeniach pierwszych nie zawsze jest.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...