Gość Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 To mi przypomnialo, ze my z mezem (wtedy narzeczonym ) dostalismy propozycje wystapienia w tym programie. Odmowilam, bo taka "slawa" nie byla nam potrzebna no i slub bralismy pare dni po moim przylocie do Stanow. Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. Sprawdzalam wtedy osobe, ktora wyslala mi wiadomosc i wszystko wygladalo legit. Pary do programu wylapuja z VJ, najwyrazniej.
kzielu Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 To mi przypomnialo, ze my z mezem (wtedy narzeczonym ) dostalismy propozycje wystapienia w tym programie. Odmowilam, bo taka "slawa" nie byla nam potrzebna no i slub bralismy pare dni po moim przylocie do Stanow. Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. Sprawdzalam wtedy osobe, ktora wyslala mi wiadomosc i wszystko wygladalo legit. Pary do programu wylapuja z VJ, najwyrazniej. Pewnie i tak by Cie nie wzieli - za malo "drama" ;-) Normalne pary nie maja szans...
Gość Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Tez tak pomyslalam. Moze by chcieli zrobic jakies drama, bo maz jest zolnierzem i sobie "przywiozl" zone z Europy... Obejrzalam moze ze dwa odcinki tego show i stwierdzilam, ze to nie dla mnie.
ilon Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Hahahah Roelka!! Bylabys gwiazda! Ja bym tam wziela udzial ale nikt mi nie zaproponowal (((
KaeR Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Napisano 19 Września 2016 Idzie gdzies obejrzec online?? Legalnie chyba musisz być zweryfikowana, że masz TLC. Nie chcę sugerować jak obejść system, ale jakby Ci się omsknela ręka na klawiaturze i przypadkiem w Google wpisalo watch 90 day fiancé online... Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. E tam... by się wstawilo na koniec. Od czego jest montaż. :-P
jkb Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 TLC publikuje odcinki w calosci na ich stronie bodajze
ilon Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Obczaje w domu, w robocie tak nie wypada
Patipitts Napisano 2 Października 2016 Zgłoś Napisano 2 Października 2016 Oglądam wlasnie na tlc chyba powtórkę, pokazują wlasnie co dzieje sie u uczestników poprzednich edycji. Nie oglądałam tego wczesniej, jedynie śledziłam losy Mohammeda i Danielle. Wyglada na to ze on przeprowadził sie na Florydę z nowa kobieta a ona chce go podać o marriage fraud. Ponoć wyprowadził sie z Ohio bez słowa. O 9 ma byc odcinek z nowej edycji
pelasia Napisano 8 Października 2016 Zgłoś Napisano 8 Października 2016 Teraz trzęsie portkami, bo jesli Daniela dostanie unieważnienie to on bedzie musiał sie pakować i wracać. Ciekawe jak to wszystko sie rozegra...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.