Skocz do zawartości

90 Day Fiance Tlc

KasiaHania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To mi przypomnialo, ze my z mezem (wtedy narzeczonym ) dostalismy propozycje wystapienia w tym programie. Odmowilam, bo taka "slawa" nie byla nam potrzebna no i slub bralismy pare dni po moim przylocie do Stanow. Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. :P Sprawdzalam wtedy osobe, ktora wyslala mi wiadomosc i wszystko wygladalo legit. Pary do programu wylapuja z VJ, najwyrazniej.

Napisano

To mi przypomnialo, ze my z mezem (wtedy narzeczonym ) dostalismy propozycje wystapienia w tym programie. Odmowilam, bo taka "slawa" nie byla nam potrzebna no i slub bralismy pare dni po moim przylocie do Stanow. Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. :P Sprawdzalam wtedy osobe, ktora wyslala mi wiadomosc i wszystko wygladalo legit. Pary do programu wylapuja z VJ, najwyrazniej.

Pewnie i tak by Cie nie wzieli - za malo "drama" ;-) Normalne pary nie maja szans...

Napisano

Tez tak pomyslalam. :P Moze by chcieli zrobic jakies drama, bo maz jest zolnierzem i sobie "przywiozl" zone z Europy...

Obejrzalam moze ze dwa odcinki tego show i stwierdzilam, ze to nie dla mnie. :P

Napisano

Idzie gdzies obejrzec online??

Legalnie chyba musisz być zweryfikowana, że masz TLC. Nie chcę sugerować jak obejść system, ale jakby Ci się omsknela ręka na klawiaturze i przypadkiem w Google wpisalo watch 90 day fiancé online...

Pary z programu chyba musza odczekac te 90 dni czy cos. :P

E tam... by się wstawilo na koniec. Od czego jest montaż. :-P

Napisano

Oglądam wlasnie na tlc chyba powtórkę, pokazują wlasnie co dzieje sie u uczestników poprzednich edycji. Nie oglądałam tego wczesniej, jedynie śledziłam losy Mohammeda i Danielle. Wyglada na to ze on przeprowadził sie na Florydę z nowa kobieta a ona chce go podać o marriage fraud. Ponoć wyprowadził sie z Ohio bez słowa. O 9 ma byc odcinek z nowej edycji :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...