Skocz do zawartości

90 Day Fiance Tlc

KasiaHania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 354
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Wlasnie sie zastanawialam,jak to wyglada z legalnego punktu widzenia. Na zdrowy rozum, jesli przyjechal na k1 i dzieki temu dostal gc, to gdy malzenstwo zostanie anulowane, chyba nie powinien miec mozliwosci kontynuowania GC. Aee ja nie mam wiedzy w tej dziedzinie, wiec jestem ciakawa jak to wszystko sie rozegra.

Napisano

Teraz trzęsie portkami, bo jesli Daniela dostanie unieważnienie to on bedzie musiał sie pakować i wracać. Ciekawe jak to wszystko sie rozegra...

Nadrobilem zaległości. On to dobrze podsumował: albo coś z nim nie tak albo same wariatki przyciąga.

Jak było widać w zapowiedzi, rura mu zmieknie i do Daniele będzie chciał wrócić...

Napisano

Czytałam ostatnio wywiad z Danielle dosc świeży (nakrecony po emisji programu) gdzie mówiła ze mohammed mieszka w miami i ona nie ma z nim zadnego kontaktu, wie tylko ze mieszka w wynajętym apartamencie ale nie wie czy i z kim i co robi, czym sie zajmuje. Powiedziała tez ze jego GC wygasa jakos niedługo i bedzie musiał udowodnić prawdziwość małżeństwa a ona mu nie zamierza w tym pomoc.

• 1 miesiąc później...
Napisano

Normalnie robie popcorn :D Z sezonu na sezon większa drama 

Anfisa i Jorge chyba przebijają nawet Danielle i Mohammeda. Az przykro patrzeć. Ktoś powinien ratować tego faceta.

Mam wrażenie że z sezonu na sezon wybierają coraz głupszych ludzi. 

Napisano
2 godziny temu, Dragony napisał:

Normalnie robie popcorn :D Z sezonu na sezon większa drama 

Anfisa i Jorge chyba przebijają nawet Danielle i Mohammeda. Az przykro patrzeć. Ktoś powinien ratować tego faceta.

Mam wrażenie że z sezonu na sezon wybierają coraz głupszych ludzi. 

Ja w niedzielę o 20 wyłączam telefon, przygotowuję jedzenie, włączam Twitter i na 3 godziny znikam z powierzchni ziemi. Sezon się już kończy niestety ale czegoś takiego dawno w TV nie widziałem. W następnym sezonie już nie wiem co będą musieli pokazać, żeby to przebić. 

Napisano

Szkoda tylko że potem Amerykanie oglądając taki show budują sobie opinie na temat imigrantów.  ;(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...