KaeR Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 1 minutę temu, Roelka napisał: Szkoda tylko że potem Amerykanie oglądając taki show budują sobie opinie na temat imigrantów. ;( Myślę, że to nie jest również dobra wizytówka dla Amerykanów.
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Nie ogladam tego tv show, niech ktos opowie co sie dzieje
pelasia Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Ja musze nadrobic zaległości, ale jak zobaczyłam ostatnio, jak Rosjanka centralnie kolesiowi powiedziała, ze jest z nim dla pieniedzy i gdyby ich nie miał to by nie byli teraz razem, to mi ręce opadły. W tym momencie to on juz jest sobie samemu winien. Ani to ładne, ani mądre a ten sie uczepił jak mucha .....
Joanna30 Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Ja też nie, ale z postów wnioskuję, że generalnie to samo, co na VJ w dziale K1
KaeR Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Tylko jako przyklad, bo nie da sie opisac tego co sie dzieje w jednym poscie: Rosjanka wydrapala na drzwiach samochodu kolesiowi: idiota. Mohammed z poprzedniego sezonu uciekl do Miami przed Danielle, ktora go tam scigala. Skonczylo sie na wezwaniu policji. W programie typu reunion powiedzial, ze Danielle smierdzi i na niego nasikala, oraz ze go zamykala w pokoju i krzyczala: I want my sex! Ukrainka bierze slub z trzykrotnym rozwodnikiem, wprost powiedziala, ze go nie kocha ale obydwoje przyznali, ze to nie jest najwazniejsze. :| 22-latka z Florydy mieszkajaca u matka i kilkurocznym dzieckiem chce sprowadzic Marokanczyka. Generalnie caly sezon byl o jej pobycie w Maroku. Poniewaz panna operuje w wadze ciezkiej i mentalnie jest na poziomie otwieracza do konserw dochodzi ciagle do awantur. Po przylocie do USA idzie do prawnika, zeby sie dowiedziec co potrzeba do K1. Prawnik chyba powstrzymywal smiech, bo zwiazek jest dosc kuriozalny. Wszystko sie rozbilo o jej dochodu a raczej jego brak... Dziewczyna pracuje jako "barsita". :\
ilon Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Kaer brzmi swietnie, dzieki! Moze kiedys obejrze cos.
jkb Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Caly ten czwarty sezon jest po prostu... Niestety, nie zdolalem obejrzec tej wspanialosci w ostatnia niedziele, ale bede wkrotce nadrabial!
margherita_s Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Zainspirowana tym wątkiem, postanowiłam nadrobić zaległości i obejrzeć wszystkie odcinki od 1. sezonu. Wciągnęłam się, dziś już obejrzałam 4
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.