sly6 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2015 to latwo znalesc na stronach i Logan dostal nazwe tego w prywatnej wiadomosci napisalem ze w wiadomosci prywatnej napisze podalem nazwe tego czego ma sie szukac,co jest napisane na stronach,forach
Logan Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2015 to latwo znalesc na stronach i Logan dostal nazwe tego w prywatnej wiadomosci napisalem ze w wiadomosci prywatnej napisze podalem nazwe tego czego ma sie szukac,co jest napisane na stronach,forach Problem jest taki że Logan nie dostał... Wiadomość dostał ale w miejscu linka jest puste miejsce dlatego prosiłem o ponowienie...
andyopole Napisano 25 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2015 to latwo znalesc na stronach i Logan dostal nazwe tego w prywatnej wiadomosci napisalem ze w wiadomosci prywatnej napisze podalem nazwe tego czego ma sie szukac,co jest napisane na stronach,forach To jakas wiedza tajemna ze tylko prywatnie wysylasz czy moze bzdury do potegi I wstydzisz sie to zamiescic publicznie?
sly6 Napisano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 25 Lutego 2015 tak mozesz to sobie tlumaczyc,Logan z tym sie zapozna i da znac jak beda to bzdury to napisze wiec czego mam sie bac
Logan Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 tak mozesz to sobie tlumaczyc,Logan z tym sie zapozna i da znac jak beda to bzdury to napisze wiec czego mam sie bac Zbędna ironia w poście, ale jakże to polskie, rewanżując się Tak to jest kiedy ktoś chce pomóc i ma trochę odmienne zdanie w temacie od interlokutora... Zgadzam się z sly6 że tekie cos jest możliwe. Jest jedno ale. Takie dane zostają zwykle o ile doszło do pewnej procedury związanej z "kserowaniem" Jeżeli nie to zwykle znika. Poza tym osoby wymienione w arytkule powinny zaskarżyć Państwo Polskie i odszkodowanie jest wysoce prawodopodobne. I wracając do sprawy. Ta instytucja NIE MOŻE informować ani ambasady ani kogokolwiek innego poza uprawnionymi o takich rzeczach. Zamykam temat, bo nie chce się z nikim kłucić, a chciałem tylko pomóc forumowiczom z wcześniejszych postów. Mam nadzieję, że admini nie oleją mnie gdy będę o coś pytać Pozdrawiam wszystkich
sly6 Napisano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 sprawa nie jest jasna do konca i zostawmy ja dlaczego tak pisze,poniewaz jesli bedziemy pisac o pomocy to mozemy komus zrobic krzywde wielka i tyle w tym temacie. niech kazdy dokona wyboru co jest dla niego dobre i pozniej to ta osoba za to odpowie a nie ja,nie Ty Logan moze przyjdzie taki dzien-czas ze ktos napisze cos wiecej
menti Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 hey wizy przyznane:)już dotarły nawet do domutylko jest jeden problem iż na kopertach jest podany nasz stary adres gdzie mamy się zatrzymać ale z tego co wiem to można ten adres zmienić po przylocie?pozdrawiam
konamb Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 mam pytanie do osob robiacych badania w warszawie na waryńskiego na która trzeba sie pojawić aby oddać krew i odebrac tego samego dnia ?
Sheruns Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 mam pytanie do osob robiacych badania w warszawie na waryńskiego na która trzeba sie pojawić aby oddać krew i odebrac tego samego dnia ? Ja byłam parę minut po 7 i wyniki były w ciągu 2-3 godzin
lement Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2015 Jaki kartoteki zaznaczacie w zaświadczeniu o niekaralności? Przewertowałem forum i odszukałem różne opinie jedni piszą, że wszystkie inni, że tylko kartoteka karna jak to więc jest? Rozmowę mam na 14 kwietnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.