ilon Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Cytuj
andyopole Napisano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Nawet jeśli ma się mało kasy można i trzeba sobie pozwalać na drobne przyjemności. Pies to duża przyjemność i koszty. Dwa psy to bardzo duża przyjemnosc. Mnie nie stac. Cytuj
grape Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Bedzie dobrze Cytuj
haneczka019 Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 Dzieki za pocieszenie. Mlodzi jeszcze jestesmy, wiec mamy czas sie dorabiac. Zobaczymy jak to bedzie z moim szukaniem pracy - poki co jestem dosc sceptycznie nastawiona. Na sama mysl juz mi sie slabo robi. ;P Nie będzie tak źle . Strach ma zawsze wielkie oczy. A kółka "donata" zazdroszczę, ja mam tylko imitujące oponę . Cytuj
ilon Napisano 8 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2016 Nawet jeśli ma się mało kasy można i trzeba sobie pozwalać na drobne przyjemności. Pies to duża przyjemność i koszty. Dwa psy to bardzo duża przyjemnosc. Mnie nie stac. Tak jakos wyszlo - nie planowalismy zakupu drugiego. Przyjemnosc ogromna, mimo ze nasz maly jest troche niegrzeczny. Chyba ze spi - wtedy to aniolek. ;D Cytuj
ilon Napisano 9 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2016 Dziekujemy!!! Jutro mam urodziny. Troche smutny dzien jak dla mnie. Mam nadzieje, ze mezu naszykowal jakas niespodzianke i poczuje sie lepiej. Cytuj
Gość alik Napisano 9 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2016 Pies to nie az taki duzy wydatek jak mi ludzie mowili, ja chodze do darmowej kliniki, a preparaty do pchel itd. kupuje w necie zdecydowanie wieksza radosc niz wydatek, a i tak warto Cytuj
jkb Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2016 ... we wrzesniu lecimy do Polski po raz pierwszy od mojego przylotu na K1 w 2012 roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi