ilon Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Co za piesek? Ja z moim malym musialam jechac dzisiaj do weta na pogotowie, bo biedaczek zrobil sobie cos w oczko. Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 To 17 letni staruszek. Chrapie głośniej od mojej Ex wife. Jak sobie przypomnę rasę to napiszę. Cytuj
jkb Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 4 godziny temu, Roelka napisał: To moj ostatni post w tej dyskusji, bo juz nie mam slow. Ide teraz plakac do lustra, bo jestem zdzira korzystajaca z portali randkowych. Cytuj
grape Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 4 godziny temu, ilon napisał: Andy piekne kwiaty! Probowalam wrzucic fotke z telefonu, ale u mnie nie dziala. Moze to wina mojego srajfona. Może rozmiar zdjęcia za duży? Cytuj
sly6 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Sara tez mgła by być.. lukasz dam Ci miliony dolarów i jeszcze gorzej Cię to wymiecie ponieważ pojawiają się inne gorsze Twoje ale i lęki. Wiesz ile ludzi zagranicą jest samych i szukają kogoś kto ich zrozumie i pomoże. zapoznaj trochę osób jak będziesz np w UK i sam zobaczysz jak jest. Czasami najgorzej jest uciec przed samym sobą zamiast zacząć od zmian siebie i pamiętaj spotkasz podobne osoby jak tutaj na forum. i jedna rada jesli ktoś zobaczy na czym Ci zależy a trafisz źle to przegrasz wiele czy będziesz tutaj czy np w UK czy w USA. Zawsze podobają mi się wypowiedzi ze ja podobnie lub gorzej mialem. Problem w tym ze Ty ktoś sobie radzi a ja nie. bo mimo przeżyć mój system psychiczny leży a Twój byl silny mimo Twoich przeżyć gorszych i tutaj leży odpowiedź lecz nie do biadolenia lecz do pracy i zmian. Cytuj
Admin Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 W nawiązaniu do wcześniejszych sugestii zainstalowałem modyfikację, dzięki której kliknięcie na nazwę tematu kieruje do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym temacie. W przypadku jeśli w temacie nie ma postów nowszych niż ostatnio przeglądane to temat kieruje standardowo do pierwszego postu w temacie. Cytuj
haneczka019 Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 3 minuty temu, Admin napisał: W nawiązaniu do wcześniejszych sugestii zainstalowałem modyfikację, dzięki której kliknięcie na nazwę tematu kieruje do pierwszego nieprzeczytanego postu w danym temacie. W przypadku jeśli w temacie nie ma postów nowszych niż ostatnio przeglądane to temat kieruje standardowo do pierwszego postu w temacie. Super, dla mnie jest to zdecydowanie wygodniejsza forma . Cytuj
NisseN Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Już w czwartek ma u mnie padać śnieg! Oby święta były białe... Cytuj
jkb Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 U nas ma padac snieg za dwa tygodnie! Po tym okrutnie dlugim lecie nie moge sie juz doczekac Cytuj
andyopole Napisano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2016 Ruszam na lotnisko. Na szczęście i u nas i w Ciupagowie cieplo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi