Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To po ćwiczeniach zalecam ciepłą, a nawet gorącą kąpiel, żeby te wszystkie wymęczone mięśnie wygrzać. Działa rewelacyjnie! :)

Znaczy u mnie na nogi zadziałało, jak przez kilka godzin chodziłam po schodach, bawiąc się w domokrążcę ;) Potem wieczorem, a właściwie na drugi wieczór zrobiłam gorącą kąpiel nogom i zero zakwasów (a rok temu na trzeci dzień nie byłam w stanie zejść po schodach ;)) Także polecam :)

Napisano

Ja tez po powrocie do siłowni miałam okropne zakwasy kilka dni. Ale juz śmigam :) wczoraj zaliczyłam 3 treningi: sztangi, pilates i pole dance :P i zyje o dziwo tylko mam siniaki miedzy nogami i na stopach ;) ciało sie szybko przyzwyczaja do wysiłku.

Napisano

Wszyscy ćwiczą i ja też próbuje. :P chociaż po 6 godzinach pracy na nogach ciężko jest się zebrać na jakikolwiek wysiłek. :P

Napisano

Mnie nocki bardzo pasują. Lubię być w domku w ciągu dnia. Posprzątać, obiadek ugotować , takie tam. :P

Napisano

Super! Ja zawsze sie ciesze i zycze powodzenia ludziom, ktorym sie powodzi i spelniaja swoje marzenia. No chyba ze ich bardzo nie lubie, ale to inna sprawa :D