KaeR Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 ... z obowiazku kronikarskiego odnotuje, ze moja aplikacja na GC zostala dzis wyslana. Pewnie w poniedzialek dotrze. Od tego momentu 15 dni. Jesli moge prosic, odmawiamy nowenny, rozance, pocieramy zajecze lapki, nie przechodzimy pod drabina, czarne koty rozjezdzamy zanim przebiegna droge i kto co tam ma... w mojej intencji. Odwdziecze sie. :] 3 Cytuj
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Zalatwione! Na tę intencję walne szklaneczke czegoś mocniejszego! 1 Cytuj
KaeR Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 4 minuty temu, andyopole napisał: Zalatwione! Na tę intencję walne szklaneczke czegoś mocniejszego! Wiedzialem, ze na Ciebie mozna liczyc. 1 Cytuj
katlia Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 Kaer, kciuki trzymane, drink wypity. Good luck. Cytuj
KaeR Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, katlia napisał: Kaer, kciuki trzymane, drink wypity. Good luck. Dzięki! Co dziś tak wszyscy piją? A no tak, piątek. :-) 1 Cytuj
kzielu Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 To ja kota rozjade... Albo dwa Cytuj
Łukasz90 Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 W sumie to ja w rozjeżdżaniu kotów mogę pomóc bo chyba pisałem ,ze wszystkie zwierzęta toleruje oprócz jednych.... (duże za to kocham :D) . Cytuj
Karuzelka Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 13 godzin temu, andyopole napisał: No to do roboty teraz! fun killer ;) 1 Cytuj
Gość Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Łukasz90 napisał: W sumie to ja w rozjeżdżaniu kotów mogę pomóc bo chyba pisałem ,ze wszystkie zwierzęta toleruje oprócz jednych.... (duże za to kocham :D) . Mam cztery koty i takie komentarze (nawet w zartach) sa naprawde obrzydliwe. :/ Ja generalnie nie lubie ludzi, znaczy, powinnam ich wszystkich rozjeżdżać... Cytuj
KaeR Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) 17 minut temu, Roelka napisał: Mam cztery koty i takie komentarze (nawet w zartach) sa naprawde obrzydliwe. :/ Ja generalnie nie lubie ludzi, znaczy, powinnam ich wszystkich rozjeżdżać... zakładam się, że żaden kot nie ucierpiał w wyniku żartu. :-P Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez KaeR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi