ilon Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 20 minut temu, Roelka napisał: Juz niedlugo, dasz rade! Odliczanie trwa, za okolo 3 tygodnie opuszczamy USA. No mam nadzieje. Nie dosc ze i tak jest slow, to jeszcze caly dzial sprzedazy jedzie na jakies show jutro, wiec dopiero bedzie cicho i nic do zrobienia ;> Cytuj
jkb Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Bleh, a u nas niestety zaczyna sie ocieplac. Dzisiaj 75 stopni. Cytuj
pelasia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 29 minut temu, andyopole napisał: U mnie tez byle jaka pogoda. Weekend byl znosny a od wczoraj moze nie leje ale "pokropuje". Next weekend ma byc ladny a od poniedzialku ponoc bedzie naprawde cieplo, zobaczymy na ile wiarygodne te prognozy. 1 minutę temu, jkb napisał: Bleh, a u nas niestety zaczyna sie ocieplac. Dzisiaj 75 stopni. Tylko wy w USA , a ja obecnie w PL i to bardziej na zachodzie, a tu pogoda bardziej w guście jkb. Z tego co pamietam, to kolega lubi mrozy. Juz mi teskno za pogoda w CO Cytuj
jkb Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Uwielbiam Aczkolwiek najlepsza pogoda to taka z temperatura na poziomie 50-55 stopni Snieg i mrozy w drugiej kolejnosci, mozna sie zawinac przy kominku Cytuj
pelasia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 No to taka "wspaniała" pogoda wlasnie w tej naszej Polandii. 6-10 stopni C. Brrrrrrr! A w dniu wyjazdu z Denver było 80 F. Ohh i ta wilgoć.... Cytuj
haneczka019 Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 2 minuty temu, pelasia napisał: No to taka "wspaniała" pogoda wlasnie w tej naszej Polandii. 6-10 stopni C. Brrrrrrr! A w dniu wyjazdu z Denver było 80 F. Ohh i ta wilgoć.... No nie w całej, nie w całej . U nas dziś odnotowano 20 stopni... ale tylko przez chwilę . 1 Cytuj
katlia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 15 minut temu, pelasia napisał: Ohh i ta wilgoć.... Spoken like a true Coloradan 1 Cytuj
andyopole Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Wilgoć w Colorado? Toż tam albo góry albo preria. 1 Cytuj
katlia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 13 minut temu, andyopole napisał: Wilgoć w Colorado? Toż tam albo góry albo preria. Pelasia jest z wizyta w Polsce Cytuj
pelasia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 40 minut temu, katlia napisał: Pelasia jest z wizyta w Polsce Prawda! Katlia, tak jak obiecywałam, gdybys chciała spróbować zielonej herbaty z opuncja figowa, to ślij adres mailowy na pw i będę wysyłać jak dojadę do domu! Herbata zakupiona, jak mi nie zniknie z bagażu to przyleci ze mną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi