ilon Napisano 31 Maja 2017 Zgłoś Napisano 31 Maja 2017 2 godziny temu, Patipitts napisał: U mnie gorzej- jak doktor zobaczył moje posiniaczone nogi to mógł sobie pomyśleć ze w jakiejs takiej orgii uczestniczyłam kto wie co to pole dance i jak wygladaja siniaki po konkretnym treningu to wie o czym mowię. Tyle dobrego ze o tym ze trenuje mu powiedziałam przed tym jak mnie oglądał. Moja mama po zobaczeniu moich siniakow stwierdziła ze wyglądam jakby mnie pułk zgwałcił Haha u mnie bylo to samo. Siniaki od wewnetrznej strony ud wygladaja dosc podejrzanie Cytuj
Patipitts Napisano 31 Maja 2017 Zgłoś Napisano 31 Maja 2017 52 minuty temu, ilon napisał: Haha u mnie bylo to samo. Siniaki od wewnetrznej strony ud wygladaja dosc podejrzanie No dokładnie a jak kombinowałam jak tłumaczyłam lekarzowi co to jest pole dance taniec na rurze wiadomo ze zle sie niektórym kojarzy, szczególnie ze z tańcem to w sumie ma niewiele wspólnego, wiec dyplomatycznie okreslilam to jako "akrobatyka na drążku" dzis juz troche wyblaknięte sińce wiec idę poprawić. Cytuj
KaeR Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Ja swoje wyniki odebralem, maryski nie badano. Pakiet wyslany do prawnika, no i czekamy. 1 Cytuj
andyopole Napisano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 Ciekawe jak w Oregonie gdzie marycha jest legalna? Ale imigracja to przepisy federalne. Cytuj
ilon Napisano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2017 52 minuty temu, KaeR napisał: Ja swoje wyniki odebralem, maryski nie badano. Pakiet wyslany do prawnika, no i czekamy. Hehe, powodzenia! Cytuj
Gość Napisano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2017 Jednostka mojego męża miała dzisiaj poranny jogging z rodzinami. Byłam jedyna obecna żona ale dałam radę przebiec 2 mile, więc nie było źle. Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do tutejszej atmosfery - wszystko na wzgórzach, powietrze zupełnie inne niż w naszym wcześniejszym miejscu zamieszkania! No i za miesiąc wysyłam RoC! Cytuj
ilon Napisano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2017 5 godzin temu, Roelka napisał: No i za miesiąc wysyłam RoC! To jednak nie mozesz od razu aplikowac o obywatelstwo czy cos takiego, co probowalas sie dowiedziec jakis czas temu? A w ogole moja mama jest tam calkiem niedaleko Ciebie Cytuj
Gość Napisano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2017 Teoretycznie mogę ale problemem jest czas. Z tego co rozumiem petycja o obywatelstwo musiałaby zostać zaakceptowana zanim wygaśnie mi ważność zielonej karty. Tą wygasa za jakieś 4 miesiące i jest spore ryzyko że po prostu nie starczy czasu. Ten tymczasowy stempel zanim otrzyma się 10 letnia karte się chyba nie liczy. Tak to przynajmniej zrozumiałam lol. No i poza tym musiałabym płacić za RoC + obywatelstwo na raz. Cytuj
ilon Napisano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2017 Powodzenia Roelka. Mam nadzieje, ze ten czas oczekiwania troche sie skroci... Cytuj
andyopole Napisano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) A jaaa, ja chciałem powiedzieć że właśnie dojrzałem iż dziś mija trzecia rocznica założenia tego wątku. Nie wiem jak i czy jako zwykły forumowicz mam dostep do statystyk ale coś mi się zdaje że ilość stron i postów jest całkiem przyzwoita. Cieszę się że wciąż chcemy coś powiedzieć! Może ktoś z admistratorow znajdzie chwilkę na przedstawienie statystyk. Acha, gdzie się odbiera nagrodę za zwycięstwo? Ha ha haaaa... Edytowane 3 Czerwca 2017 przez andyopole Literówki, pieprz...ny slownik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi