Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Patipitts napisał:

U mnie gorzej- jak doktor zobaczył moje posiniaczone nogi to mógł sobie pomyśleć ze w jakiejs takiej orgii uczestniczyłam :P kto wie co to pole dance i jak wygladaja siniaki po konkretnym treningu to wie o czym mowię. Tyle dobrego ze o tym ze trenuje mu powiedziałam przed tym jak mnie oglądał. Moja mama po zobaczeniu moich siniakow stwierdziła ze wyglądam jakby mnie pułk zgwałcił :P 

Haha u mnie bylo to samo. Siniaki od wewnetrznej strony ud wygladaja dosc podejrzanie :P 

Napisano
52 minuty temu, ilon napisał:

Haha u mnie bylo to samo. Siniaki od wewnetrznej strony ud wygladaja dosc podejrzanie :P 

No dokładnie :P a jak kombinowałam jak tłumaczyłam lekarzowi co to jest pole dance :P taniec na rurze wiadomo ze zle sie niektórym kojarzy, szczególnie ze z tańcem to w sumie ma niewiele wspólnego, wiec dyplomatycznie okreslilam to jako "akrobatyka na drążku" :P dzis juz troche wyblaknięte sińce wiec idę poprawić.

Napisano

Jednostka mojego męża miała dzisiaj poranny jogging z rodzinami. Byłam jedyna obecna żona :D ale dałam radę przebiec 2 mile, więc nie było źle.  Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do tutejszej atmosfery - wszystko na wzgórzach, powietrze zupełnie inne niż w naszym wcześniejszym miejscu zamieszkania! 

No i za miesiąc wysyłam RoC! :)

Napisano
5 godzin temu, Roelka napisał:

No i za miesiąc wysyłam RoC! :)

To jednak nie mozesz od razu aplikowac o obywatelstwo czy cos takiego, co probowalas sie dowiedziec jakis czas temu? 

A w ogole moja mama jest tam calkiem niedaleko Ciebie :P 

Napisano

Teoretycznie mogę ale problemem jest czas. Z tego co rozumiem petycja o obywatelstwo musiałaby zostać zaakceptowana zanim wygaśnie mi ważność zielonej karty. Tą wygasa za jakieś 4 miesiące i jest spore ryzyko że po prostu nie starczy czasu. Ten tymczasowy stempel zanim otrzyma się 10 letnia karte się chyba nie liczy. Tak to przynajmniej zrozumiałam lol. No i poza tym musiałabym płacić za RoC + obywatelstwo na raz. :P

Napisano (edytowane)

A jaaa, ja chciałem powiedzieć że właśnie dojrzałem iż dziś mija trzecia rocznica założenia tego wątku. Nie wiem jak i czy jako zwykły forumowicz mam dostep do statystyk ale coś mi się zdaje że ilość stron i postów jest całkiem przyzwoita. Cieszę się że wciąż chcemy coś powiedzieć!

Może ktoś z admistratorow znajdzie chwilkę na przedstawienie statystyk. 

Acha, gdzie się odbiera nagrodę za zwycięstwo? Ha ha haaaa...

Edytowane przez andyopole
Literówki, pieprz...ny slownik.