jkb Napisano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2017 30 minut temu, andyopole napisał: Zazdroszcze I rozumiem Twoja radosc. Wprawdzie to nie jestem ich wielkim fanem ale koncert to koncert. Sam pojde gdy tylko do mnie na prowincje przyjada.... Ulubiony zespol To bedzie siodmy koncert Rammstein w zyciu Cytuj
ilon Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2017 Chyba pozazdroscilam ostatnio Kzielowi i dzisiaj tez dalam sie zlapac policji. 1 Cytuj
Łukasz90 Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2017 Ale Tobie to już na 100% odpuścili,,, Cytuj
pelasia Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Pewnie na ladne oczy lub fajny akcent dali ostrzeżenie, co? No chyba, ze kobieta sie trafiła to nie ma zlituj sie... A u mnie dzis, oficjalnie zakończona sprawa o umiejscowienie aktu slubu w polskim USC. Yay! Edytowane 28 Czerwca 2017 przez pelasia Cytuj
ilon Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2017 Hah, nie wiem czy te ostrzezenie dostalam za moj akcent, czy za moj dekolt albo czy za to, ze juz wygladalam jakby moj dzien byl tak zly, ze mi juz to obojetne co dostane. Moze tez widzial moja 'odznake' z pracy, a jakby nie bylo, firma w ktorej pracuje zaopatrza wiekszosc policji w poblizu w bron, wiec moze sie zlitowal nade mna biedna 2 Cytuj
Jackie Napisano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2017 Godzinę temu, pelasia napisał: A u mnie dzis, oficjalnie zakończona sprawa o umiejscowienie aktu slubu w polskim USC. Yay! Szczęściara Gratuluję. Cytuj
andyopole Napisano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 41 minut temu, ilon napisał: Hah, nie wiem czy te ostrzezenie dostalam za moj akcent, czy za moj dekolt albo czy za to, ze juz wygladalam jakby moj dzien byl tak zly, ze mi juz to obojetne co dostane. Moze tez widzial moja 'odznake' z pracy, a jakby nie bylo, firma w ktorej pracuje zaopatrza wiekszosc policji w poblizu w bron, wiec moze sie zlitowal nade mna biedna Może trochę się bał że jako pracownik firmy od pistoletów masz jakiś niewykorzystany roczny limit odstrzału cwiczebnego... No chyba że na dekolt reagował, znaczy chłop zdrowy i na wdzięki niewiescie nieobojetny. 1 Cytuj
ilon Napisano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 12 godzin temu, andyopole napisał: Może trochę się bał że jako pracownik firmy od pistoletów masz jakiś niewykorzystany roczny limit odstrzału cwiczebnego... Hahha, moze. Ja ogolnie wygladam na bardzo niebezpieczna osobe 12 godzin temu, andyopole napisał: No chyba że na dekolt reagował, znaczy chłop zdrowy i na wdzięki niewiescie nieobojetny. Pan ogolnie wygladal na bardzo milego. Jak zwrocil mi dokumenty to dostalam tez broszure, cos w stylu kariery w law enforcement. Smialam sie, ze zatrzymal mnie tylko po to, zeby wreczyc ulotke zachecajaca do pracy w policji Cytuj
andyopole Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2017 Tylko pochwalic sie chcialem ze z okazji 4th July dostalem prawie $ 2k bonusa (after tax). Yupii, przyda sie bo wydatki mam na chalupe. Cytuj
myszoneria Napisano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2017 7 godzin temu, andyopole napisał: przyda sie bo wydatki mam na chalupe. Strzechę będziesz odświeżać? A tak bardziej poważnie: gratulacje, wydaj te $ mądrze! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi