katlia Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 3 Sierpnia 2017 Wczoraj widzialam Atomic Blonde. Film szpiegowski w stylu music videos z lat 80-tych. Bad ass Charlize Theron. Swietna rozrywka. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Braterska pomoc z Kanady przyniosła efekty. Dziś tylko 105F, 41C. Od jutra tylko 35C, normalnie.... zima wraca... Cytuj
jkb Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Jutro piekne 60-65 stopni w Chicago Cytuj
vlade Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 28 minut temu, jkb napisał: Jutro piekne 60-65 stopni w Chicago Jak tak dalej pojdzie, to bede sie zastanawial czy to w F czy C. 2 Cytuj
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Wy tak narzekacie, a ja się obudziłam i u mnie w górach 48 stopni było i to nie C. Mgła i deszcz na przemian, a ja cały dzień marzne. Rozgrzac stop nie mogę, więc chyba trzeba sobie kielicha strzelić na krążenie 1 Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 44 minuty temu, vlade napisał: Jak tak dalej pojdzie, to bede sie zastanawial czy to w F czy C. Wiesz, na #Jkb rodzice prowadzili w dziecięctwie eksperymentalny zimny wychów i tak mu już zostalo. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 1 minutę temu, pelasia napisał: Wy tak narzekacie, a ja się obudziłam i u mnie w górach 48 stopni było i to nie C. Mgła i deszcz na przemian, a ja cały dzień marzne. Rozgrzac stop nie mogę, więc chyba trzeba sobie kielicha strzelić na krążenie Move to Oregon! Cytuj
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Andy, wszyscy mówią, że pięknie, ale chyba ta wilgotność by mnie wykończyła. Poza tym, czytając o twych smakołykach i zamiłowaniu do robienia domowych cudow, nie dał byś rady sie opedzic ode mnie. Może więc dla dobra wszystkich zostanę w CO. Cytuj
andyopole Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 17 minut temu, pelasia napisał: Andy, wszyscy mówią, że pięknie, ale chyba ta wilgotność by mnie wykończyła. Poza tym, czytając o twych smakołykach i zamiłowaniu do robienia domowych cudow, nie dał byś rady sie opedzic ode mnie. Może więc dla dobra wszystkich zostanę w CO. Jaka wilgotność? Od czerwca nie przekracza 40%. No, od października zaczyna padać i optymisci twierdzą że przestanie w marcu, pesymisci zaś że w czerwcu. Ale nie jest to humid typu nowojorskiego. Cytuj
Joanna30 Napisano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2017 Matko, pobawiłam się w dolinowego taternika jakiś czas, a jutro jadę na Woodstock, ale postanowiłam wstąpić wczoraj na forum i dopiero dziś skończyłam czytać, coście popisali podczas mej nieobecności Muszę przyznać, że niektóre posty mnie rozbawiły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi