quarterback87 Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 43 minuty temu, Roelka napisał: Zrobiłabym tak gdyby nie to że ja mogę mieć potem problemy. Przecież u Ciebie w mieszkaniu będzie cicho. Jedyne podejrzenia mógłby wzbudzić garnek na szafie z nałożonymi słuchawkami . Cytuj
AdamZ Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 1 hour ago, Roelka said: w ramach małej zemsty jak wstałam do pracy (6 rano) to chodziłam po domu w obcasach lol. Miałem już zapytać czemu siedzisz na forum o tej godzinie, a to nie dość, że w Niemczech mieszkasz to jeszcze robisz na złość sąsiadom Cytuj
Gość Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 1 minutę temu, AdamZ napisał: Miałem już zapytać czemu siedzisz na forum o tej godzinie, a to nie dość, że w Niemczech mieszkasz to jeszcze robisz na złość sąsiadom Normalnie chodzę po domu prawie na palcach bo staram się szanować swoich sąsiadów. Szczegolnie ze wiem jak bardzo mnie przeszkadza halas. Ale są wyjątki. Cytuj
NisseN Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Ale dziś jest przyjemnie ciepło Cytuj
olmeca Napisano 1 Października 2017 Zgłoś Napisano 1 Października 2017 Wracając do tematu telefonów, to na urlopie mój Note miał spotkanie praskim brukiem i ekran nie wytrzymał. Poobijane szkło ale wszystko działa, ale ostatecznie padła decyzja, że przesiadam się na Nexusa - spodobał mi się czysty system jaki daje Google, bez zbędnych śmieci. Z rzeczy z nadgryzionym jabłkiem chwalę sobie jedynie iPOD`a - ale oczywiście nie wersja oryginalna. Zmieniony soft i wnętrzności, ale cieszy, że wciąż gra i umila czas. Cytuj
NisseN Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 17 godzin temu, olmeca napisał: Wracając do tematu telefonów, to na urlopie mój Note miał spotkanie praskim brukiem i ekran nie wytrzymał. Poobijane szkło ale wszystko działa, ale ostatecznie padła decyzja, że przesiadam się na Nexusa - spodobał mi się czysty system jaki daje Google, bez zbędnych śmieci. Z rzeczy z nadgryzionym jabłkiem chwalę sobie jedynie iPOD`a - ale oczywiście nie wersja oryginalna. Zmieniony soft i wnętrzności, ale cieszy, że wciąż gra i umila czas. Do tej pory miałem iPhone 5, działał przez 4 lata, nie ma nawet ryski na ekranie, ale nadszedł jego czas i pare dni temu port mi się tak wyrobił, że rzadko kiedy ładuje niestety, ale tak to polecam bardzo! Cytuj
Gość Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 No i kolejne mass shooting. :/ Cytuj
pelasia Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 No troche sie nogi uginaja, jak człowiek sie do takich wiadomości obudzi Cytuj
Patipitts Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 Masakra moj brat tam niedawno był Cytuj
cee Napisano 2 Października 2017 Zgłoś Napisano 2 Października 2017 ISIS przyznaje się do ataku w Las Vegashttps://goo.gl/8iqnNYWysłane przez @updayPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi