Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
43 minuty temu, Roelka napisał:

Zrobiłabym tak gdyby nie to że ja mogę mieć potem problemy.  :P

Przecież u Ciebie w mieszkaniu będzie cicho. Jedyne podejrzenia mógłby wzbudzić garnek na szafie z nałożonymi słuchawkami :D.

Napisano
1 hour ago, Roelka said:

w ramach małej zemsty jak wstałam do pracy (6 rano) to chodziłam po domu w obcasach lol.

:lol:

Miałem już zapytać czemu siedzisz na forum o tej godzinie, a to nie dość, że w Niemczech mieszkasz to jeszcze robisz na złość sąsiadom :P

Napisano
1 minutę temu, AdamZ napisał:

:lol:

Miałem już zapytać czemu siedzisz na forum o tej godzinie, a to nie dość, że w Niemczech mieszkasz to jeszcze robisz na złość sąsiadom :P

Normalnie chodzę po domu prawie na palcach bo staram się szanować swoich sąsiadów. Szczegolnie ze wiem jak bardzo mnie przeszkadza halas. Ale są wyjątki.  :P

Napisano

Wracając do tematu telefonów, to na urlopie mój Note miał spotkanie  praskim brukiem i ekran nie wytrzymał. Poobijane szkło ale wszystko działa, ale ostatecznie padła decyzja, że przesiadam się na Nexusa - spodobał mi się czysty system jaki daje Google, bez zbędnych śmieci.

Z rzeczy z nadgryzionym jabłkiem chwalę sobie jedynie iPOD`a - ale oczywiście nie wersja oryginalna. Zmieniony soft i wnętrzności, ale cieszy, że wciąż gra i umila czas.

Napisano
17 godzin temu, olmeca napisał:

Wracając do tematu telefonów, to na urlopie mój Note miał spotkanie  praskim brukiem i ekran nie wytrzymał. Poobijane szkło ale wszystko działa, ale ostatecznie padła decyzja, że przesiadam się na Nexusa - spodobał mi się czysty system jaki daje Google, bez zbędnych śmieci.

Z rzeczy z nadgryzionym jabłkiem chwalę sobie jedynie iPOD`a - ale oczywiście nie wersja oryginalna. Zmieniony soft i wnętrzności, ale cieszy, że wciąż gra i umila czas.

Do tej pory miałem iPhone 5, działał przez 4 lata, nie ma nawet ryski na ekranie, ale nadszedł jego czas i pare dni temu port mi się tak wyrobił, że rzadko kiedy ładuje niestety, ale tak to polecam bardzo!