Gość Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 18 minut temu, Xarthisius napisał: Ibuprofen to slabo. Na lekki bol to od kodeiny przynajmniej powinnien zaczac. Chyba, ze zaczeli walczyc z epidemia... Na pewno amerykanski ten lekarz? Tak. W sumie stwierdzili zapalenie oskrzeli, ja już od paru dni lykam ibuprofen i chciałam dostać coś co bardziej by pomogło. Cytuj
pelasia Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Moja lekarka tez mi zawsze z ibu 800 wyskakiwała. Co prawda na mnie tylko ibu działa wiec nie ma co sie dziwić. No ale z drugiej strony, odpukać oczywiscie, to ja, jak na razie i oby jak najdłużej, zdrowiak jestem, wiec nie ma co szlac z lekami Cytuj
ilon Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 5 minut temu, pelasia napisał: Moja lekarka tez mi zawsze z ibu 800 wyskakiwała. Co prawda na mnie tylko ibu działa wiec nie ma co sie dziwić. No ale z drugiej strony, odpukać oczywiscie, to ja, jak na razie i oby jak najdłużej, zdrowiak jestem, wiec nie ma co szlac z lekami Ja po przeprowadzce do USA zaczelam miec reakcje alergiczna na ibuprofen, wiec jestem zmora lekarzy, bo mi nie moga tego przepisac Cytuj
Patipitts Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 4 godziny temu, pelasia napisał: Moja lekarka tez mi zawsze z ibu 800 wyskakiwała. Co prawda na mnie tylko ibu działa wiec nie ma co sie dziwić. No ale z drugiej strony, odpukać oczywiscie, to ja, jak na razie i oby jak najdłużej, zdrowiak jestem, wiec nie ma co szlac z lekami Mam tak samo jak Ty za to mąż wylądował w sobotę na pogotowiu, nagle go zsypalo od pasa w gore, nawet twarz, sami nie wiemy od czego. Dostał shots ze sterydem i na szczescie przeszło ale sami nie wiemy od czego taka reakcja. Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Uczulenie na zone. Ile po slubie? 1 Cytuj
Patipitts Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 Haha możliwe szybko go uczulilo, ledwo 5 mcy po Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2018 2 godziny temu, Patipitts napisał: Haha możliwe szybko go uczulilo, ledwo 5 mcy po On moze jeszcze nie wie, ze kochajaca zona po siedmiu latach sama odchodzi.... Cytuj
Patipitts Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 3 godziny temu, andyopole napisał: On moze jeszcze nie wie, ze kochajaca zona po siedmiu latach sama odchodzi.... Zawsze moze sobie sam wczesniej skrócić cierpienia ale mam nadzieję że shoty ze sterydami wystarczą i się jakos ze mną przemeczy przez tę resztę życia 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 Godzinę temu, Patipitts napisał: Zawsze moze sobie sam wczesniej skrócić cierpienia ale mam nadzieję że shoty ze sterydami wystarczą i się jakos ze mną przemeczy przez tę resztę życia Daj Wam Boże... Cytuj
andyopole Napisano 14 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2018 .... zrobiłem polskie sushi na jutro czyli śledzie w śmietanie, z jabluszkiem, ogoreczkiem i rodzynkami. Powinienem wczoraj to zrobić ale... wrodzone lenistwo nijak że mnie wylezc nie chce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi