ilon Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2018 3 godziny temu, scarab napisał: Od kilku dni dolar mocno idzie w górę, ktoś z Was ma pomysł z czym to jest związane? Dobrze byłoby wiedzieć ile potrwa i czego można się spodziewać w najbliższych miesiącach Niech idzie, zawsze wiecej kaski bedzie jak wymienie zielone Mnie znowu ostatnio zastanawialo skad taka podwyzka cen paliwa w ostatnich tygodniach. Tak jak zazwyczaj u mnie utrzymymywalo sie w okolicach $2.30, teraz jest $2.70. Cytuj
Patipitts Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2018 34 minuty temu, ilon napisał: Niech idzie, zawsze wiecej kaski bedzie jak wymienie zielone Mnie znowu ostatnio zastanawialo skad taka podwyzka cen paliwa w ostatnich tygodniach. Tak jak zazwyczaj u mnie utrzymymywalo sie w okolicach $2.30, teraz jest $2.70. U nas tez paliwo gdzies w tych okolicach, moj maz rwie włosy z głowy bo mówi ze w tym okresie nie bywało podwyżek aż tak. Cytuj
jkb Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2018 No paliwo poszlo do gory mocno w ostatnich dniach Cytuj
Patipitts Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Paczka przyszła dzis z Polski. MAMA <3 Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Patipitts Cytuj
andyopole Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Do czego to doszło. Paczki żywnościowe od zamożnych krewnych z Polski znaczącym wsparciem dla ubogich Amerykanów przyjmujących dary z prawdziwą wdzięcznością. Cytuj
srk Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 A te pol czekolady to przy kontroli celnej zjedli? Cytuj
Gość Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 Mnie mama też podobne paczki przysylala. Cytuj
Patipitts Napisano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 9 godzin temu, andyopole napisał: Do czego to doszło. Paczki żywnościowe od zamożnych krewnych z Polski znaczącym wsparciem dla ubogich Amerykanów przyjmujących dary z prawdziwą wdzięcznością. Mama cie wszędzie znajdzie 5 godzin temu, srk napisał: A te pol czekolady to przy kontroli celnej zjedli? Haha No powiedzmy 5 godzin temu, Roelka napisał: Mnie mama też podobne paczki przysylala. Mamy są najlepsze Cytuj
andyopole Napisano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2018 5 godzin temu, srk napisał: A te pol czekolady to przy kontroli celnej zjedli? To się nazywa "pobranie próbki produktu do analizy"... Nieraz widziałem jak na polskiej granicy, podczas kontroli fitosanitarnej, kierowcy ciezarowek nosili do kantora celników skrzynki z cytrusami czy innymi smakołykami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi