andyopole Napisano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 28 minut temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Tylko miotlę zatankuj, do pełna! Dziubasku! Cytuj
Gość Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 49 minut temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Baw sie dobrze. Cytuj
Jackie Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 Godzinę temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Baw się dobrze! My lecimy 30go sierpnia Cytuj
ilon Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Tylko miotlę zatankuj, do pełna! Dziubasku! HAHAH, ze niby taka ze mnie czarownica? Tym razem kulturalnie, biore samolot BTW - zatankowalam dzisiaj swojego spaceshipa za dyszke. Mam nadzieje, ze bedzie taniutko jak wroce, a jak nie to i tak kupuje rower po powrocie! Godzinę temu, Roelka napisał: Baw sie dobrze. Dziekuje! Taka kurde pogoda ze nie bardzo wiedzialam czy pakowac sie na zime czy na lato czy co Godzinę temu, Jackie napisał: Baw się dobrze! My lecimy 30go sierpnia Dziekuje! Uuuu super! Tez fajny czas na Polske! Ja ostatnio w zime wymarzlam jak nie wiem. Ale wy tam z Chicago to przyzwyczajeni jestescie. Chyba ze to tylko @jkb Cytuj
Patipitts Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 2 godziny temu, ilon napisał: DZISIAJ WYLATUJE DO POLSKI DZIUBKI! Zaaaaazdrooo milego pobytu pomachaj ode mnie Polsce i pierogom (bo wiem ze pojesz sobie dobrze tam, mama pewnie juz szykuje smakołyki od rana ) Cytuj
ilon Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 3 minuty temu, Patipitts napisał: Zaaaaazdrooo milego pobytu pomachaj ode mnie Polsce i pierogom (bo wiem ze pojesz sobie dobrze tam, mama pewnie juz szykuje smakołyki od rana ) Pierogow to mam calkiem sporo w mojej zamrazalce odkad moja mamusia tu byla. Jutro w menu placek po wegiersku. W ogole beka, bo w poniedzialek ide do amerykanskiej restauracji tak dla porownania. Moj brat tam lubi chodzic na zeberka w poniedzialki, wiec ide. Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Cytuj
andyopole Napisano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 11 minut temu, ilon napisał: Pierogow to mam calkiem sporo w mojej zamrazalce odkad moja mamusia tu byla. Jutro w menu placek po wegiersku. W ogole beka, bo w poniedzialek ide do amerykanskiej restauracji tak dla porownania. Moj brat tam lubi chodzic na zeberka w poniedzialki, wiec ide. Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Co za czasy! Starsi forumowicze zapewne pamietaja ze za komuny poniedzialek byl dniem bezmiesnym. Cytuj
ilya_ Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 ja jak bylem w polandzie w zime to poszedlem dla porownania do baru i zamowilem burgera z frytkami. Dostalem cos niesamowitego, w ilosci dla 2 chlopa. w niu jorku np rzucaja kawalek padliny na talerz. Cytuj
maciopa Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 31 minut temu, ilon napisał: . Co prawda zabronil mi udawac amerykanki i powiedzial, ze mam nie udawac, ze mi nie smakuje, zeby dostac deser gratis albo znizke Uwaga - porada "cebulowa" : zawsze możesz udać że masz urodziny - dostaniesz torcik, Happy Birthday! i jakiś drink gratis. W godzinach 16 - 18 masz Happy Hour czyli 2 drinki w cenie jednego... Cytuj
Jackie Napisano 23 Maja 2018 Zgłoś Napisano 23 Maja 2018 6 minut temu, ilya_ napisał: ja jak bylem w polandzie w zime to poszedlem dla porownania do baru i zamowilem burgera z frytkami. Dostalem cos niesamowitego, w ilosci dla 2 chlopa. Kurcze, to się pozmieniało odkąd w Polsce byłam! Te ogromniaste porcje charakterystyczne dla USA zawsze wywołują wyrzuty sumienia, bo nie nie daję rady zjeść wszystkiego a czasami nie ma jak zabrać resztek do domu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi