andyopole Napisano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 8 minut temu, quarterback87 napisał: Weź to Andy wyślij przez jakiegoś DHL-a jako bulbulator i raczej nikt nie będzie drążył co tam wysłano Wtedy to zadna mecyja bo koszt transportu zniweluje roznice cen. Tutaj kosztuje $55 a w Polsce $115. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez andyopole Cytuj
haneczka019 Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 19 godzin temu, andyopole napisał: Pytanie mam. Chciałem zabrać do Polski baterię do iRomba. Słyszałem że większe baterie LiOn wyrzucają z bagażu rejestrowanego. Ona ma ponad 5000 mAh. Ktoś przerabiał temat? Zgadza się. My wszystkie powerbanki musieliśmy przerzucać na lotnisku z bagażu rejestrowanego do naszych plecaków, które zabieraliśmy ze sobą na pokład. Cytuj
Paulina_89 Napisano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2018 Przy okazji polecam sciagnac sobie app ktora sie nazywa MyTSA i tam jest cala lista rzeczy ktore mozna i nie mozna zabrac do carry on i checked baggage. Mozecie tez wpisac fraze typu np. “scissors” I wyskocza wam informacje na temat tego czy mozna wnosic nozyczki na poklad czy nie oraz jaki jest dopuszczalny rozmiar. Zmiany zachodza co chwile wiec lepiej sprawdzac z apka. Cytuj
andyopole Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Sprawdziłem w moim odkurzaczu. Bateria jest NiMh i ma 43 Wh. Wygląda na to że mogę ja zabrać. Cytuj
quarterback87 Napisano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 20 godzin temu, Paulina_89 napisał: Przy okazji polecam sciagnac sobie app ktora sie nazywa MyTSA i tam jest cala lista rzeczy ktore mozna i nie mozna zabrac do carry on i checked baggage. Mozecie tez wpisac fraze typu np. “scissors” I wyskocza wam informacje na temat tego czy mozna wnosic nozyczki na poklad czy nie oraz jaki jest dopuszczalny rozmiar. Zmiany zachodza co chwile wiec lepiej sprawdzac z apka. A aplikacja obsługuje obostrzenia wszystkich linii lotniczych ? Cytuj
andyopole Napisano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2018 Aplikacja obejmuje przepisy TSA. Próbowałem zainstalować na tablecie, bez powodzenia. Po telefon nie chciało mi się wstać. Cytuj
ilon Napisano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 Dnia 7.12.2018 o 15:29, andyopole napisał: Ile dałaś lajkow? Tobie zadnego chyba hehe Dnia 7.12.2018 o 15:45, Patipitts napisał: GRUDZIEŃ zaczął sie o wiele lepiej niz listopad. Wlasnie dostałam list z immigration o wyznaczonej dacie Interview- 10 stycznia. Chyba ten telefon do immigration pomógł a juz miałam pisać do kongresmana No widzisz, graty! 1 Cytuj
andyopole Napisano 10 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 To ja Tobie dalem. Na dobry tygodnia poczatek. Cytuj
kzielu Napisano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2018 21 godzin temu, quarterback87 napisał: A aplikacja obsługuje obostrzenia wszystkich linii lotniczych ? A linie lotnicze kontroluja zawartosc bagazu ? Cytuj
jkb Napisano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2018 14 godzin temu, kzielu napisał: A linie lotnicze kontroluja zawartosc bagazu ? Pojemnosc baterii, ktora mozesz wziasc na poklad, zalezy nie tylko od TSA, ale rownez od linii lotniczej. Dowiadywalem sie dwa miesiace temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi