agatenka Napisano 18 Marca Zgłoś Napisano 18 Marca On 3/14/2024 at 4:37 PM, kzielu said: Ja pierwsze dnia mialem bliskie spotkanie trzeciego stopnia z niedzwiedziem i to nie tym czarnym ktorych jest pelno w smokies. Corka (serio) do dzisaj ma traume, robi sie blada na wspomnienie o misiu czy szanse na jego spotkanie, bez wzgledu na kolor. Apropo misów... sama mam traume i wychodzac wieczorem klaszcze i tupie nogami jak najglosniej Dodam ze mieszkam w srodku miasteczka , nie na jakims wypizdowie .. a takie akcje zdazaja sie u nas dosc czesto. Pierwszy filmik od nas, pozostale od sasiadow 439de9ba-4ca2-43ee-905e-b7f5505451b4.MP4 RingVideo_20240309_034444.MOV.3gp 2 Cytuj
cavscout Napisano 18 Marca Zgłoś Napisano 18 Marca 44 minutes ago, agatenka said: Apropo misów... sama mam traume i wychodzac wieczorem klaszcze i tupie nogami jak najglosniej Dodam ze mieszkam w srodku miasteczka , nie na jakims wypizdowie .. a takie akcje zdazaja sie u nas dosc czesto. Pierwszy filmik od nas, pozostale od sasiadow 439de9ba-4ca2-43ee-905e-b7f5505451b4.MP4 RingVideo_20240309_034444.MOV.3gp U mnie misi jest mnoga. Skubańce już się obudziły i buszują. Z koszy na śmieci robią sobie bufet. Cytuj
andyopole Napisano 18 Marca Autor Zgłoś Napisano 18 Marca Ja mieszkam w centrum rolniczych terenow, najblizszy las moze 20 mil. Nie widzialem jeszcze nawet ani racoona ani koyota (zywego, rozjechane owszem), dwa razy widzialem na moim backyardzie skoonkies. Gdy mieszkalem w Beaverton tam misie dosc czesto zapuszczaly sie do miasta. Czesto strazacy strzelali do nich (usypiali) gdy byly na drzewach i wywozili je potem do lasu. Cytuj
ilon Napisano 19 Marca Zgłoś Napisano 19 Marca @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? Cytuj
andyopole Napisano 19 Marca Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 45 minut temu, ilon napisał: @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? Misiowi na widok @agatenka "guronco" się zrobilo! 1 Cytuj
agatenka Napisano 21 Marca Zgłoś Napisano 21 Marca On 3/19/2024 at 5:14 PM, ilon said: @agatenka wow!!!! U was juz takie upaly ze nawet misiu juz sie w basenie chlodzi? hehe to u sasiadow jakis czas temu. U nas dzieki bogu jeszcze takiej akcji nie bylo Cytuj
mola Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca Dzisiaj przyszedł mój paszport. Trzy i pół tygodnia od wizyty na poczcie. 1 Cytuj
andyopole Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Napisano 22 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, mola napisał: Dzisiaj przyszedł mój paszport. Trzy i pół tygodnia od wizyty na poczcie. Prawdziwie amerykanska predkosc... Mój leży już chyba trzeci rok i wciąż virgin. Chyba w tym roku będzie pierwszy wyjazd. Edytowane 22 Marca przez andyopole Cytuj
cavscout Napisano 22 Marca Zgłoś Napisano 22 Marca 2 hours ago, andyopole said: Prawdziwie amerykanska predkosc... Mój leży już chyba trzeci rok i wciąż virgin. Chyba w tym roku będzie pierwszy wyjazd. Co do paszportów to cos się musiało zmienić ostatnio. W grudniu odnawiałem swój amerykański paszport. Nowy paszport przyszedł dokładnie 10 dni kalendarzowych od momentu wysłania aplikacji poczta. Mój brat odnawiał swój zaraz po świętach i także go dostał w takim samym czasie. Można powiedzieć wszystko było zrobione w tępie expresowym. Moje biuro paszportowe to Philadelphia, wiec nie wiem jak to jest w innych biurach. Takze w środę w tym tygodniu odebrałem swój odnowiony polski paszport z konsulatu w NYC. Zajęło to 3 tygodnie od złożenia aplikacji w konsulacie wiec tez nie mogę narzekać. Mój poprzedni paszport stracił ważność w 2002 i był jeszcze paszportem PRL wydanym w 1992. Chyba już były nowe wzory paszportu z nowa nazwa państwa i właściwym godłem ale pewnie mieli jeszcze stare druki wiec je wydawali, przynajmniej w Białymstoku. Pani w okienku była zdziwiona jak oglądała taki relikt rodem z PRL. Cytuj
andyopole Napisano 22 Marca Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 1 minutę temu, cavscout napisał: Pani w okienku była zdziwiona jak oglądała taki relikt rodem z PRL. Nie była młodsza od tego paszportu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi