pelasia Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca Troche z innej beczki. Czy weszła już w życie ta opłata za wjazd turystyczny do Europy dla obywateli US? Googlowalam i coś mi się obiło o oczy, że w marcu. Ktoś, coś wie? Cytuj
kzielu Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca 2 minutes ago, pelasia said: Troche z innej beczki. Czy weszła już w życie ta opłata za wjazd turystyczny do Europy dla obywateli US? Googlowalam i coś mi się obiło o oczy, że w marcu. Ktoś, coś wie? W przyszlym roku zdaje sie. W tym roku weszla oplata przy wjezdzie do UK. 1 Cytuj
pelasia Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca Ok dziękuję serdecznie. Wiem, że lepiej nie świecić US paszportem poza granicami kraju za bardzo w chwili obecnej, bo wstyd ale mąż tylko taki ma Cytuj
mcpear Napisano 20 Marca Zgłoś Napisano 20 Marca https://travel-europe.europa.eu/etias/faqs-etias_en Q4 2026 1 Cytuj
MeganMarkle Napisano Wtorek o 22:05 Zgłoś Napisano Wtorek o 22:05 Witam starych forumowiczów. Chciałam się z wami podzielić nowinami z mojego życia - otóż wyprowadzamy się z Golden State do innego równie lewackiego stanu przenosimy się na zimny east coast…. Nie powiem, że mi nie będzie żal słońca i ciepełka ale cóż - życie! 1 Cytuj
andyopole Napisano Wtorek o 22:19 Autor Zgłoś Napisano Wtorek o 22:19 12 minut temu, MeganMarkle napisał: przenosimy się na zimny east coast…. To juz dalej nie bylo mozna, a? A w Oregon tyle pracy.... Sprzedasz dom w CA to w Oregon kupisz dwa... Powodzenia anyway!!! 1 Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 00:31 Zgłoś Napisano Środa o 00:31 2 hours ago, MeganMarkle said: Nie powiem, że mi nie będzie żal słońca i ciepełka Nie zapominaj o romantycznej lunie z wildfires I wyciskajacym lzy wzruszenia dymie ;-) Cytuj
mcpear Napisano Środa o 01:08 Zgłoś Napisano Środa o 01:08 3 hours ago, MeganMarkle said: Witam starych forumowiczów. Chciałam się z wami podzielić nowinami z mojego życia - otóż wyprowadzamy się z Golden State do innego równie lewackiego stanu przenosimy się na zimny east coast…. Nie powiem, że mi nie będzie żal słońca i ciepełka ale cóż - życie! Powodzenia!! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi