Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Troche z innej beczki. Czy weszła już w życie ta opłata za wjazd turystyczny do Europy dla obywateli US? Googlowalam i coś mi się obiło o oczy, że w marcu. Ktoś, coś wie?

Napisano
2 minutes ago, pelasia said:

Troche z innej beczki. Czy weszła już w życie ta opłata za wjazd turystyczny do Europy dla obywateli US? Googlowalam i coś mi się obiło o oczy, że w marcu. Ktoś, coś wie?

W przyszlym roku zdaje sie. W tym roku weszla oplata przy wjezdzie do UK.

• Dziękuję! 1
Napisano

Witam starych forumowiczów. Chciałam się z wami podzielić nowinami z mojego życia - otóż wyprowadzamy się z Golden State do innego równie lewackiego stanu :D przenosimy się na zimny east coast…. 
Nie powiem, że mi nie będzie żal słońca i ciepełka ale cóż - życie!

• Upvote 1
Napisano
12 minut temu, MeganMarkle napisał:

przenosimy się na zimny east coast…. 

To juz dalej nie bylo mozna, a?

A w Oregon tyle pracy....

Sprzedasz dom w CA to w Oregon kupisz dwa...

Powodzenia anyway!!!

• Like 1
Napisano
3 hours ago, MeganMarkle said:

Witam starych forumowiczów. Chciałam się z wami podzielić nowinami z mojego życia - otóż wyprowadzamy się z Golden State do innego równie lewackiego stanu :D przenosimy się na zimny east coast…. 
Nie powiem, że mi nie będzie żal słońca i ciepełka ale cóż - życie!

Powodzenia!!

• Like 1