agatenka Napisano Środa o 16:40 Zgłoś Napisano Środa o 16:40 Andy, ładnie sobie "wakacje" przedłużyłeś Ciesze sie ze juz jest lepiej, tak trzymaj! Cytuj
andyopole Napisano Środa o 21:03 Autor Zgłoś Napisano Środa o 21:03 Update: od 24 listopada jestem w szpitalu w Barcelonie. Dziś z SOR-u przewiezli mnie na normalny pokój z oknem. Znów zobaczyłem słońce po 10 dniach. Cytuj
katlia Napisano Środa o 21:34 Zgłoś Napisano Środa o 21:34 29 minutes ago, andyopole said: Update: od 24 listopada jestem w szpitalu w Barcelonie. Dziś z SOR-u przewiezli mnie na normalny pokój z oknem. Znów zobaczyłem słońce po 10 dniach. Ojej, mialam nadzieje ze szpitale masz juz za soba. Przesylam usciski i zdrowko. Cytuj
Joanna30 Napisano wczoraj o 06:39 Zgłoś Napisano wczoraj o 06:39 Andy, było powiedzieć, że nie chcesz wracać do pracy, to byśmy coś wymyślili, a nie chwytasz się takich metod A tak poważnie - trzymaj się i nie daj się! Cytuj
pelasia Napisano wczoraj o 13:29 Zgłoś Napisano wczoraj o 13:29 @andyopole Z tego co pamiętam to pisałeś, że jak przyleciałeś do US to wylądowałeś w szpitalu, teraz lot do PL po długiej przerwie i to samo. Nie wszystkie tradycje trzeba pielęgnować. Zdrówka życzę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi