Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 godzin temu, mola napisał:

zrobiłam w końcu prawo jazdy

No pięknie! Prawda że to proste?

Ja właśnie wróciłem z Seattle. Niby tylko 420 mil RT A tyłek i plecy mnie bolą jak cholera. Z UK do domu miałem rowny 1000 mil door to door i robiłem to na strzała, chyba się starzeje.  :D

Napisano

I co kupujesz jakiś mały wozik dla mamy z przedmieścia? Typu Ford Expedition? Albo GMC Yukon Denali? HRejterzy ostatnio mieli na YT fantastyczną reklamę tego typu wozu.

Napisano

A jak nie to chociaż jaka Sienna albo Odyssey. Zaniedlugo potomstwo do szkół trzeba będzie wozić,  na zajęcia dodatkowe typu pływalnia, balety, a i patyków do kominka przywiezie, maniury do ogródka na wiosnę...  ;)

Napisano

Mi się podoba Subaru Crosstrek… wystarczająco duże auto to już mamy. Potomstwo już wozi się po szkołach, kolegach i koleżankach. Drugie auto kupimy tak czy inaczej, bo zaraz syn zrobi prawko i będzie chciał czymś jeździć. Ale pośpiechu nie ma. 

@mcpear HRejterów mam na FB, wiem o jaką reklamę Ci chodzi. Jutro odbieramy z wypożyczalni auto na wycieczkę z familią - możliwe że się trafi Ford Expedition Max. Osiem osób na stanie mamy, więc trzeba było początkowe plany modyfikować. Stanęło na jeździe autem, pierwsze miejsce noclegowe w Moab, UT.  @katlia będziemy Ci machać z samochodu w drodze przez Denver. :) 

Napisano
1 hour ago, mola said:

pierwsze miejsce noclegowe w Moab, UT.  @katlia będziemy Ci machać z samochodu w drodze przez Denver. :) 

W Moab jest pieknie! A jezeli chcecie sie zatrzymac w Denver na kawe/cos do picia itp, to dawaj znac :)  Szerokiej drogi! 

• Dziękuję! 1