mola Napisano 19 Maja Zgłoś Napisano 19 Maja Panie i Panowie, dzisiaj stała się rzecz bez precedensu. Po 12 latach mieszkania w USA zrobiłam w końcu prawo jazdy. Można gratulować 2 3 Cytuj
pelasia Napisano 19 Maja Zgłoś Napisano 19 Maja @mola gratulacje. Teraz smigaj śmiało! Szerokich i bezpiecznych dróg życzę! Cytuj
andyopole Napisano 20 Maja Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 7 godzin temu, mola napisał: zrobiłam w końcu prawo jazdy No pięknie! Prawda że to proste? Ja właśnie wróciłem z Seattle. Niby tylko 420 mil RT A tyłek i plecy mnie bolą jak cholera. Z UK do domu miałem rowny 1000 mil door to door i robiłem to na strzała, chyba się starzeje. Cytuj
mcpear Napisano 21 Maja Zgłoś Napisano 21 Maja I co kupujesz jakiś mały wozik dla mamy z przedmieścia? Typu Ford Expedition? Albo GMC Yukon Denali? HRejterzy ostatnio mieli na YT fantastyczną reklamę tego typu wozu. Cytuj
andyopole Napisano 21 Maja Autor Zgłoś Napisano 21 Maja A jak nie to chociaż jaka Sienna albo Odyssey. Zaniedlugo potomstwo do szkół trzeba będzie wozić, na zajęcia dodatkowe typu pływalnia, balety, a i patyków do kominka przywiezie, maniury do ogródka na wiosnę... Cytuj
mola Napisano 21 Maja Zgłoś Napisano 21 Maja Mi się podoba Subaru Crosstrek… wystarczająco duże auto to już mamy. Potomstwo już wozi się po szkołach, kolegach i koleżankach. Drugie auto kupimy tak czy inaczej, bo zaraz syn zrobi prawko i będzie chciał czymś jeździć. Ale pośpiechu nie ma. @mcpear HRejterów mam na FB, wiem o jaką reklamę Ci chodzi. Jutro odbieramy z wypożyczalni auto na wycieczkę z familią - możliwe że się trafi Ford Expedition Max. Osiem osób na stanie mamy, więc trzeba było początkowe plany modyfikować. Stanęło na jeździe autem, pierwsze miejsce noclegowe w Moab, UT. @katlia będziemy Ci machać z samochodu w drodze przez Denver. Cytuj
katlia Napisano 21 Maja Zgłoś Napisano 21 Maja 1 hour ago, mola said: pierwsze miejsce noclegowe w Moab, UT. @katlia będziemy Ci machać z samochodu w drodze przez Denver. W Moab jest pieknie! A jezeli chcecie sie zatrzymac w Denver na kawe/cos do picia itp, to dawaj znac Szerokiej drogi! 1 Cytuj
andyopole Napisano 22 Maja Autor Zgłoś Napisano 22 Maja Gosc z Polski prosil zeby mu kupic karte SIM Prepaid. Potrzebuje praktycznie do SMSow bo czasem zeby sie gdzies zalogowac wymagany jest amerykanski numer. Zupelnie nie mam pojecia co dzis jest w tej branzy. Zanalazlem jakies ale np. wazne tylko 30 dni. Podpowiedzcie cos madrego. Cytuj
mola Napisano 23 Maja Zgłoś Napisano 23 Maja Wylosowaliśmy w wypożyczalni Jeepa Grand Wagoneera. Czołg osobowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi