agatenka Napisano 17 Sierpnia Zgłoś Napisano 17 Sierpnia On 8/13/2026 at 10:59 AM, ilon said: Widzialam zdjecia z rozpoczecia szkoly i sobie myslalam, kiedy to minelo! Dopiero co bylam u Ciebie na baby shower! A ja w przyszlym tygodniu lece do Polski, pozniej na kilka dni do Chorwacji! Nigdy nie bylam w Chorwacji, wiec jestem mega podekscytowana! Jezu wieeeemmm! Czas niemiłosiernie zapierdziela, sama sie dziwię patrząc na nich kiedy to minęło... Jakbys kiedys potrzebowała wygrzac 4 litery zapraszamy bardzo serdecznie , pora nadrobić te kilka lat! Baw sie dobrze Cytuj
andyopole Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 10 godzin temu Czy mamy tu kogoś kto pracował w ZURiT? Dużo oglądam YT na moim TV. Od jakichś dwóch miesięcy, co jakiś czas, gdy wejdę na YT, pojawia się komunikat że "wkrótce twój TV przestanie obsługiwać YT i pora rozejrzec się za nowszym modelem". Rzeczywiście jest wiekowy, niedługo pyknie mu 10 lat ale działa bez zarzutu. To samo było z przeglądarką internetową, mniej więcej po 2-3 latach eksploatacji, podobny komunikat i rzeczywiście przestała pracować. Spotkaliście się z czymś takim? Cytuj
kzielu Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu 32 minutes ago, andyopole said: Czy mamy tu kogoś kto pracował w ZURiT? Dużo oglądam YT na moim TV. Od jakichś dwóch miesięcy, co jakiś czas, gdy wejdę na YT, pojawia się komunikat że "wkrótce twój TV przestanie obsługiwać YT i pora rozejrzec się za nowszym modelem". Rzeczywiście jest wiekowy, niedługo pyknie mu 10 lat ale działa bez zarzutu. To samo było z przeglądarką internetową, mniej więcej po 2-3 latach eksploatacji, podobny komunikat i rzeczywiście przestała pracować. Spotkaliście się z czymś takim? A uzywasz YT app wbudowanego w TV ? Jak tak to najlatwiejszym rozwiazaniem jest zewnetrzny streamer (Roku np) podpiety pod TV przed HDMI. 1 Cytuj
mcpear Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu Ja mam bardzo wiekowe (jak na USA) telewizory (7+11 lat). Co więcej jak kupowałem były najtańszymi na rynku w swoich rozmiarach (czyli zapewne już były starymi modelami jak je kupowałem). Aplikacje wbudowane nie działają mi na tym starszym od jakiegoś czasu. Do obu mam podpięte apple tv (bo jestem applowski). Jak nie masz ecosystemu applowskich urządzeń, które cię otaczają zewsząd to jak kzielu wspomniał Roku jest chyba najpopularniejszym rozwiązaniem. 1 1 Cytuj
andyopole Napisano 2 godziny temu Autor Zgłoś Napisano 2 godziny temu Dzięki, Panowie za poradę! Jak już mi YT telewizorowy padochnie to się dopytam co to jest ten (ta, to) Roku. Nie jestem Aplowski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi