ilon Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 Jakbym miala tyle wakacji to bralabym dzisiaj wolne, zeby uniknac wszystkich zwolennikow trumpa uczestniczacych w dzisiejszych “pokojowych protestach”. Wczoraj wieczorem nonstop helikoptery lataly mi nad mieszkaniem. Teraz akurat siedze w metrze i juz udalo mi sie natrafic na 2 grupki moze z okolo 100 osob na stacji ubranych w kolory flagi. Oczywiscie nikt z tlumu o masce jeszcze nie slyszal. Wszyscy wygladaja na mega zmotywowanych, az mi troche przykro ze moj poziom motywacji na dzisiaj jest na poziomie ujemnym Cytuj
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 No i mamy pierwszego czarnoskorego senatora w historii GA No nie powiem jestem zaskoczona. Teraz Czekamy na wyniki Osoff-Perdue. Ciekawe.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
andyopole Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 2 godziny temu, Patipitts napisał: No i mamy pierwszego czarnoskorego senatora w historii GA No nie powiem jestem zaskoczona. Teraz Czekamy na wyniki Osoff-Perdue. Ciekawe. Sent from my iPhone using Tapatalk Tam chyba w ogole czarnoskorzy sa w przewadze wiec to chyba naturalny proces. Nie wszyscy jak widac zyja z rozbojow, kradziezy, itp. Cytuj
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 Tam chyba w ogole czarnoskorzy sa w przewadze wiec to chyba naturalny proces. Nie wszyscy jak widac zyja z rozbojow, kradziezy, itp.Nie wiem jak to wyglada demograficznie na terenie calej GA ale w mojej okolicy to prawda, jest o wiele wiecej czarnoskorych. No nie wszyscy zyja z rozbojow, itp ale czesc nadal tak wiec dobrze ze glos tych ludzi i jakas nadzieja bedzie teraz dla nich w senacie. Ze bedzie ktos kto zamiast walic statystykami pokaze inne spojrzenie na ten problem, wypowie na glos to co tych ludzi boli. Mam tylko nadzieje ze zostanie uslyszany i zrozumiany.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
katlia Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 5 hours ago, Patipitts said: No i mamy pierwszego czarnoskorego senatora w historii GA No nie powiem jestem zaskoczona. Teraz Czekamy na wyniki Osoff-Perdue. Ciekawe. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja jestem zaskoczona. GA, you surprised me, in a good way. In a GREAT way. 1 Cytuj
Patipitts Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 Ja jestem zaskoczona. GA, you surprised me, in a good way. In a GREAT way. Widzisz a ja tak przeczuwalam ze moze sie skonczyc Mitch ma mine nietega, wlasnie ogladam live Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Joanna30 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 No dobra, włączyłam CNN, ale nie spodziewałam się oglądać tego, co widzę. Normalnie jestem w szoku Cytuj
kzielu Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) 19 minutes ago, Joanna30 said: No dobra, włączyłam CNN, ale nie spodziewałam się oglądać tego, co widzę. Normalnie jestem w szoku Law and Order normalnie. Gdyby to protestowalo BLM to juz dawno by do nich strzelano. Tak sie koncza (na szczescie) rzady faszysty. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez kzielu Cytuj
ilon Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 Wlasnie dostalam emergency alert "Mayor Bowser issues city-wide curfew for DC for Wednesday, January 6, starting at 6pm". Cytuj
Roelka v.2 Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Skrajni fanatycy Trumpa po raz kolejny pokazuja swoje prawdziwe oblicze. Tacy "prawdziwi" Amerykanie - zwolennicy wolnosci, praw, i konstytucji - ktorzy ze wzgledu na niziutkie IQ i wypaczona moralnosc nie rozumieja ze protestuja przeciwko demokracji. Zal patrzec co sie dzieje z tym krajem. edit: https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/maga-protesters-storm-capitol-building-1110576/?fbclid=IwAR16-o9VCCaxnPrxOUrC8846Lwa8rcbD43tUiN06_zZd15GU7pdRz6pZl4A A teraz pytanie dnia: Czy uwazacie ze Trump wyladuje w wiezieniu? Czy raczej uda mu sie "emigrowac" poza jurysdykcje USA? Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Roelka v.2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi