andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Dzisiejsza temperatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 57 minutes ago, andyopole said: Dzisiejsza temperatura. A masz AC ? Bo w Tych waszych rejonach to z tego co pisza to nie bardzo ludzie maja - a 35C to tez raczej malo przyjemna temperatura, szczegolnie do spania... Edytowane 29 Czerwca 2021 przez kzielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) 29 minut temu, kzielu napisał: A masz AC ? Bo w Tych waszych rejonach to z tego co pisza to nie bardzo ludzie maja - a 35C to tez raczej malo przyjemna temperatura, szczegolnie do spania... Mniej więcej połowa domów ma centralne AC. Ja mam tylko okienne które spokojnie daje radę do 35C. Przy takich temperaturach tylko powstrzymuje wzrost, obniżyć nie daje rady. Na szczęście zaczął powiewac zachodni wiaterek, Przydmucha chlodek znad Pacyfiku. Na jutro mamy obiecane 35 C, to już jak przymrozki prawie. Edytowane 29 Czerwca 2021 przez andyopole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 W ciągu czterech godzin temperatura spadła o niemal 20°C. Jeśli takie tempo się utrzyma to rano będę skrobał szyby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 A remote masz w cieniu ustawione, czy w pelnym słońcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 15 minut temu, Sebol83 napisał: A remote masz w cieniu ustawione, czy w pelnym słońcu ? Co nieco z fizyki pamietam, wisi na północnej ścianie. Gdybym mial od poludnia chyba by mi sprzet rozerwalo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol83 Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 Generalnie przy 44 na dworze - to chyba powinno byc zakazane wychodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 16 hours ago, andyopole said: Dzisiejsza temperatura. A ja myslalam ze u mnie jest goraco. U mnie jest "marne" 30 - 33 C na porzadku dziennym. Humidity waha sie pomiedzy 60 - 85. Nie moge doczekac sie zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Roelka v.2 napisał: A ja myslalam ze u mnie jest goraco. U mnie jest "marne" 30 - 33 C na porzadku dziennym. Humidity waha sie pomiedzy 60 - 85. Nie moge doczekac sie zimy. U mnie teraz południe i fantastyczny chłód. Tylko 32C. Aż chce się oddychać! Humid u nas teraz to max 25% W domu zobaczę i wrzucę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2021 1 hour ago, andyopole said: U mnie teraz południe i fantastyczny chłód. Tylko 32C. Aż chce się oddychać! Humid u nas teraz to max 25% W domu zobaczę i wrzucę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi